Ahoj,
mám podobný problém, jen to probíhá trochu jinak (utažení kol jsem kontroloval :) )
asi rok mi probe vydává rytmický zvuk když sešlápnu plyn, je jedno jestli při rozjezdech nebo při jízdě, nejvíc je to slyšet když jedu s lehkým plynem na čtyřku nebo pětku po rovině a najednou hamtnu na plyn, ozve se rytmické mlácení po dobu kdy mám sešlápnuto a motor je v záběru, jakmile uvolnim pedál tak to přestane (nebo to přestane být slyšet v interiéru), když tento cyklus opakuju, dělá to pokaždé, přidám a cvaká to, uberu a přestane to. nedělá (nebo to neni slyšet) to u trojky a jedničky, nejvíc je to patrné u čtyřky a dvojky. měl jsem to ještě spojené s vrzáním a mlácením kloubu při rozjezdech do zatáčky, ale kloub se vyměnil a to už nedělá (nebo výrazně méně).
byl jsem s tim v servisu, dozvěděl jsem se že to je v převodovce, vyměnilo se planetový kolo a výstupní hřídele, kde údajně byla vůle. byl jsem ujišťován že to je jasně tim a nic jinýho to být nemůže (když byla dole převodovka tak se udělala i spojka, byla origo a měla najeto 260t ale to je podružná informace)
no a hádejte, dělá to stále. už tomu nerozumim a co je nejhorší, nerozumí tomu ani servisák
máte někdo podobnou zkušenost s kladným výsledkem?
díky petr
(pozn: byl jsem na srazu na kameni někdy před cca šesti lety, černé probe 2 dvoulitr, s někym z vás jsem se už viděl, jen jsem pak zapomněl přihlašovací údaje tak jsem se musel registrovat znovu a tak no, tak jen ze nejsem zas tak uplne novej)
Probe 2 16v r.1996 najeto 260t, základ bez tuningu, černá barva