Zprávy
AkceProhledat tuto konverzaci
Opečko Jiři
8 květenMichal Mareš
Ahoj, ukončil jsem komunikaci přez FB a deaktivoval jsem si tamten profil, ze ktereho jsme si psali ... Jelikož bych to s tebou něak rád vyřešil tak ti píšu skrz jiný účet (bývalý)..... Chtěl bych to s tebou vyřešit neak " po chlapsku" a v zadnem pripade se takto hadat, resit to prez club a neak si vyhrozovat nebo to resit pravnicky .... Zamzrzelo me jak jsi me natlacil ke zdi a na ferovku jsi mi sdelil tu skutecnost, ze chces odstoupit od smlouvy, bez toho abychom se tedy neak pokusily dohodnout... Já jsem se snažil to s tebou neak urovnat a vyresit ale opet jsi mi velice neprijemne napsal, ze te nezajima moje situace a ze proste chces odstoupit. Tak PROTO jsem se zacal ohanet skrz PRAVNIKA ačkoliv z tebe bylo jasne videt, ze se proste nechces neak dohodnout. Jelikož muj mesicni prijem je v řádu neceleho páru tisicovky tak jiste chapes, ze nemam zadnou financni hotovost ani zadny hmotny majetek, takze pokud by jsi to dal k soudu, tak by se v tom akorat utopily neskutecne penize a porad by nam (tobe) zustalo nepojizdne auto a soud by mi maximalne udelil splatky ve vysi treba tech 200 kč jak bylo psano nejmenovanym clenem clubu a to by moc tuto situaci nevyresilo. Chtel bych se k tomu postavit JAKO CHLAP a rozumne se s tebou dohodnout na neakych splatkach, ktery jsem ochoten ti mesicne zasilat, protoze ta PREVODOVKA ME NESKUTECNE MRZI a nic takoveho jsem predtim nez jsme to zaprahli nevedel... Jsem ochoten a schopen ti mesicne zasilat penize, ktere se mi naskytnou. Jelikož ted koncim studium, a misto skoly se budu venovat praci, tak v ten okamžík budu schopen ti to doplatit treba i ve 2ouch nebo ve trech splatkach ale momentalne tolik penez bohuzel nemáme. Napíšu to znova: V aute se nikdo nehrabal, pouze se premerovalo napětí. Jediná věc, bylo to rozpojení konektoru pod autem a nasledne spojeni natvrdo - což není preci zadna zavratna chyba ...a dalsi veci byla ta antena o ktere jsem ti take rekl, z kufru vedli tři kabely k radiu. ktere se nasledne zapojily do radia a provedli prez ten prepinac - to aby ta antena sla zasunout - protoze normalne to neslo, to nevím proč..
Není mi z toho do zpěvu a chápu, že mi ted chces dat vyžrat. Ale ptám se, co si vezmes na 18 ti letym harantovi, kterymu se vysypalo auto, nemel na jeho opravu a proto to poslal cloveku, ke kteremu jsem byl velice uprimny, rekl mu naprosto VSE o cem vedel a jak to probihalo, ktery byl ochotny to vzit a pokusit se o jeho oživení...
Chci ti ukazat, ze nejsem ZADNY ZMRD ani ZMETEK a chtel bych se k tomu postavit celem a pokusit se to v ramci mych moznosti vyresit ... Takže se znovu ptám, byl by jsi ochotný to něakým takovým způsobem řešit ?
Díky Michal
Mám ti tu zprávu na fb vyfotit a postnout jí sem ? Je tam jasně vidět, že jsem ti psal ... snažím se s tebou nějak rozumně domluvit, ale ty mi na všechno odepíšeš, že jsou to jen lži, kecy, přivez prachy seber si auto. Sakra chlape dá se s tebou něak normálně dohodnout ? Pokud ano, vynasnažím se sehnat pro tebe peníze na opravu převodovky. Není toho auta škoda ? Pokud to dopadne tak, že si pro něj pojedu, tak u mě budoucnost nenajde - už takhle bych si půjčil ...takže auto by zřejmě skončilo někde pod plachtou na dobu neurčitou ...
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX