logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
4 Stránky«<234
Nový majitel Thullova Armygreena :)
opečko Offline
#61 Vloženo : pátek 25. května 2012 13:31:22 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
2 Opečko:
Nemám tvůj mail - takže to postnu sem, co ti Michal psal tehdy (8.5.2012):

Ahoj, ukončil jsem komunikaci přez FB a deaktivoval jsem si tamten profil, ze ktereho jsme si psali ... Jelikož bych to s tebou něak rád vyřešil tak ti píšu skrz jiný účet (bývalý)..... Chtěl bych to s tebou vyřešit neak " po chlapsku" a v zadnem pripade se takto hadat, resit to prez club a neak si vyhrozovat nebo to resit pravnicky .... Zamzrzelo me jak jsi me natlacil ke zdi a na ferovku jsi mi sdelil tu skutecnost, ze chces odstoupit od smlouvy, bez toho abychom se tedy neak pokusily dohodnout... Já jsem se snažil to s tebou neak urovnat a vyresit ale opet jsi mi velice neprijemne napsal, ze te nezajima moje situace a ze proste chces odstoupit. Tak PROTO jsem se zacal ohanet skrz PRAVNIKA ačkoliv z tebe bylo jasne videt, ze se proste nechces neak dohodnout. Jelikož muj mesicni prijem je v řádu neceleho páru tisicovky tak jiste chapes, ze nemam zadnou financni hotovost ani zadny hmotny majetek, takze pokud by jsi to dal k soudu, tak by se v tom akorat utopily neskutecne penize a porad by nam (tobe) zustalo nepojizdne auto a soud by mi maximalne udelil splatky ve vysi treba tech 200 kč jak bylo psano nejmenovanym clenem clubu a to by moc tuto situaci nevyresilo. Chtel bych se k tomu postavit JAKO CHLAP a rozumne se s tebou dohodnout na neakych splatkach, ktery jsem ochoten ti mesicne zasilat, protoze ta PREVODOVKA ME NESKUTECNE MRZI a nic takoveho jsem predtim nez jsme to zaprahli nevedel... Jsem ochoten a schopen ti mesicne zasilat penize, ktere se mi naskytnou. Jelikož ted koncim studium, a misto skoly se budu venovat praci, tak v ten okamžík budu schopen ti to doplatit treba i ve 2ouch nebo ve trech splatkach ale momentalne tolik penez bohuzel nemáme. Napíšu to znova: V aute se nikdo nehrabal, pouze se premerovalo napětí. Jediná věc, bylo to rozpojení konektoru pod autem a nasledne spojeni natvrdo - což není preci zadna zavratna chyba ...a dalsi veci byla ta antena o ktere jsem ti take rekl, z kufru vedli tři kabely k radiu. ktere se nasledne zapojily do radia a provedli prez ten prepinac - to aby ta antena sla zasunout - protoze normalne to neslo, to nevím proč..
Není mi z toho do zpěvu a chápu, že mi ted chces dat vyžrat. Ale ptám se, co si vezmes na 18 ti letym harantovi, kterymu se vysypalo auto, nemel na jeho opravu a proto to poslal cloveku, ke kteremu jsem byl velice uprimny, rekl mu naprosto VSE o cem vedel a jak to probihalo, ktery byl ochotny to vzit a pokusit se o jeho oživení...

Chci ti ukazat, ze nejsem ZADNY ZMRD ani ZMETEK a chtel bych se k tomu postavit celem a pokusit se to v ramci mych moznosti vyresit ... Takže se znovu ptám, byl by jsi ochotný to něakým takovým způsobem řešit ?

Díky Michal

THULLO dík ale nic takového mi neposlal nikam
poslal mi jen tady na probeclub do zpráv to co jsem zkopíroval
jinak -op-@seznam.cz nebo probe1@email.cz
Majkl Offline
#62 Vloženo : pátek 25. května 2012 15:15:02 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Zprávy
AkceProhledat tuto konverzaci
Opečko Jiři

8 květenMichal Mareš
Ahoj, ukončil jsem komunikaci přez FB a deaktivoval jsem si tamten profil, ze ktereho jsme si psali ... Jelikož bych to s tebou něak rád vyřešil tak ti píšu skrz jiný účet (bývalý)..... Chtěl bych to s tebou vyřešit neak " po chlapsku" a v zadnem pripade se takto hadat, resit to prez club a neak si vyhrozovat nebo to resit pravnicky .... Zamzrzelo me jak jsi me natlacil ke zdi a na ferovku jsi mi sdelil tu skutecnost, ze chces odstoupit od smlouvy, bez toho abychom se tedy neak pokusily dohodnout... Já jsem se snažil to s tebou neak urovnat a vyresit ale opet jsi mi velice neprijemne napsal, ze te nezajima moje situace a ze proste chces odstoupit. Tak PROTO jsem se zacal ohanet skrz PRAVNIKA ačkoliv z tebe bylo jasne videt, ze se proste nechces neak dohodnout. Jelikož muj mesicni prijem je v řádu neceleho páru tisicovky tak jiste chapes, ze nemam zadnou financni hotovost ani zadny hmotny majetek, takze pokud by jsi to dal k soudu, tak by se v tom akorat utopily neskutecne penize a porad by nam (tobe) zustalo nepojizdne auto a soud by mi maximalne udelil splatky ve vysi treba tech 200 kč jak bylo psano nejmenovanym clenem clubu a to by moc tuto situaci nevyresilo. Chtel bych se k tomu postavit JAKO CHLAP a rozumne se s tebou dohodnout na neakych splatkach, ktery jsem ochoten ti mesicne zasilat, protoze ta PREVODOVKA ME NESKUTECNE MRZI a nic takoveho jsem predtim nez jsme to zaprahli nevedel... Jsem ochoten a schopen ti mesicne zasilat penize, ktere se mi naskytnou. Jelikož ted koncim studium, a misto skoly se budu venovat praci, tak v ten okamžík budu schopen ti to doplatit treba i ve 2ouch nebo ve trech splatkach ale momentalne tolik penez bohuzel nemáme. Napíšu to znova: V aute se nikdo nehrabal, pouze se premerovalo napětí. Jediná věc, bylo to rozpojení konektoru pod autem a nasledne spojeni natvrdo - což není preci zadna zavratna chyba ...a dalsi veci byla ta antena o ktere jsem ti take rekl, z kufru vedli tři kabely k radiu. ktere se nasledne zapojily do radia a provedli prez ten prepinac - to aby ta antena sla zasunout - protoze normalne to neslo, to nevím proč..
Není mi z toho do zpěvu a chápu, že mi ted chces dat vyžrat. Ale ptám se, co si vezmes na 18 ti letym harantovi, kterymu se vysypalo auto, nemel na jeho opravu a proto to poslal cloveku, ke kteremu jsem byl velice uprimny, rekl mu naprosto VSE o cem vedel a jak to probihalo, ktery byl ochotny to vzit a pokusit se o jeho oživení...

Chci ti ukazat, ze nejsem ZADNY ZMRD ani ZMETEK a chtel bych se k tomu postavit celem a pokusit se to v ramci mych moznosti vyresit ... Takže se znovu ptám, byl by jsi ochotný to něakým takovým způsobem řešit ?

Díky Michal

Mám ti tu zprávu na fb vyfotit a postnout jí sem ? Je tam jasně vidět, že jsem ti psal ... snažím se s tebou nějak rozumně domluvit, ale ty mi na všechno odepíšeš, že jsou to jen lži, kecy, přivez prachy seber si auto. Sakra chlape dá se s tebou něak normálně dohodnout ? Pokud ano, vynasnažím se sehnat pro tebe peníze na opravu převodovky. Není toho auta škoda ? Pokud to dopadne tak, že si pro něj pojedu, tak u mě budoucnost nenajde - už takhle bych si půjčil ...takže auto by zřejmě skončilo někde pod plachtou na dobu neurčitou ...
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX
Rostakd Offline
#63 Vloženo : pátek 25. května 2012 19:41:35 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Nechci se do toho motat, ale Opecko neni clovek s kterym se neda domluvit. A pokud ja sem to dobre pochopil nechce zadnou prevodovku opravovat chce svoje penize a ty si to auto mas odvezt. Bejt tebou udelam to a vse pak hodit za hlavu ...
Škoda Superb 2.5 TDi 2004

Brachovo : Probe GT 2.2 Turbo 1989,Probe 2.0 16V 1995,Probe 2.5 V6 1996
Majkl Offline
#64 Vloženo : sobota 26. května 2012 1:04:13 (UTC)

2Rostakd: Poradis mi prosim, kde mame takovy balik sehnat ? 25 tis. + penize za odtah a auto skonci pod plachtou .. neni ho skoda aby se dokurvilo jeste vic nez je ? :( nemam na to penize, studuji ... To je muj zasadni a ten nejvetsi problem
Rostakd Offline
#65 Vloženo : sobota 26. května 2012 7:51:59 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
O tom si mel premyslet driv a bud rad ze ti tady po tech prvnich prispevkach nekdo nerozbil hubu
Škoda Superb 2.5 TDi 2004

Brachovo : Probe GT 2.2 Turbo 1989,Probe 2.0 16V 1995,Probe 2.5 V6 1996
Majkl Offline
#66 Vloženo : sobota 26. května 2012 8:28:24 (UTC)

O cem jsem mel premyslet driv ??? To mi povez...

Ja jsem se pouze snazil hajit, kdyz to neslo jinak.... Tak si tyhle prihlouple slova prosimte odpust.
Georgeno Offline
#67 Vloženo : sobota 26. května 2012 13:37:43 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Původně odesláno: Rostakd Jdi na citovaný příspěvek
O tom si mel premyslet driv a bud rad ze ti tady po tech prvnich prispevkach nekdo nerozbil hubu
Alzheimer je svinstvo,co? Woot
Renni Offline
#68 Vloženo : sobota 26. května 2012 21:36:29 (UTC)

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
Původně odesláno: Rostakd Jdi na citovaný příspěvek

Rostad:nepsal jsi tu všude že už s Probeclubem končíš..? Tyhle silný slova jsou tu zcela zbytečný,zvlášt když se tě to netýká jak jsi správně napsal..
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Majkl Offline
#69 Vloženo : neděle 27. května 2012 18:31:27 (UTC)

OPEČKO: .... Jelikož vše co píšu kopíruješ sem tak ti to napíšu zde.

Dej mi prosím trošku času, dělám co můžu abych sehnal peníze pro tebe, protože jak vidím tak o nic jiného tedy nestojíš. Koncem následujícího týdne bych měl mít prvních 10 tisíc a možná seženu i kompletní částku, která je ve smlouvě. Ale jistě chápeš alespon to, ze to pro me neni nic jednoducheho sehnat 25tisic jen tak behem par dnu...
Prubezne te budu informovat. Jak jsem psal, chci to s tebou vyresit a chci mit dobre vztahy ..ale prosímtě dej mi pár dní, max. týdnů - zaručuji ti, že své peníze dostaneš, ale nebude to zítra jak jistě chápeš.

Co ty na to ?

Přeju hezký den
opečko Offline
#70 Vloženo : středa 30. května 2012 18:46:25 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Majkl Offline
#71 Vloženo : středa 30. května 2012 18:50:01 (UTC)

Nerozumím ......

Zítra budu mít pohromadě peníze pro tebe a během dalšího týdne bych si pro něj přijel jak jsi chtěl.... Nebo jak mám rozumět téhle fotce ?
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
4 Stránky«<234
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.