Čau, co jsem v kompu dohledal(nemam to teď doma), tak na tom jednom rozdělovači na štítku bylo číslo T0T57071, na tom druhym ne,tam štítek nebyl, ale na obou bylo ještě kl01, tak předpokládam, že byly stejný. Teď jsem ještě koukal na ebay, ale tam jsem zatim neobjednával, tak nevim, jak moc je to komplikovaný. Jenže tam maj například za 107 USD, což by snad do nějakejch 4 000 i s poštovnym atd. mohlo bejt.
PS: Ještě k tomu, jak jsem tady před pár tejdny řešil ty lambdy atd., tak jsem se s tebou bavil o tom chipu. V první řadě se omlouvám, že jsem pak nedal vědět, jestli to budu chtít nebo ne. Díly jsem koupil a když mi to přivezli, chtěl jsem tě kontkaktovat. Mezi tim se naskytla příležitost koupit barák a já ještě teď čekam až se prodávající ozve a podepíše smlouvu. Pokud by to nevyšlo, tak to budu řešit, pokud jo, tak se na to asi vzhledem k hypotéce vyprdnu.
Jinak orientačně, za kolik by se to cca dalo prodat? Na mě je ta spotřeba fakt dost(teď před tim rozdělovačem jsem měl přesně deset, možná kdyby byl ok, tak by bylo míň, nevim), při těch dnešních cenách. Je to tušim 12 měsíc 93 rok výroby. Poctivejch 67tisíc mil(za to bych dal ruku do ohně). Nový rozvody, ložiska, lambdy, filtry, olej, vyvařený blatníky, v kufru nový vzpěry, klima, šíbr, a další věci, akorát abs to nemá.
Díky