logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
4 Stránky<1234>
Nový majitel Thullova Armygreena :)
Thullo Offline
#21 Vloženo : neděle 4. března 2012 8:47:02 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 Matoprobe:
No, AUDInku maš krásnou - o tom žádná, ale NIC SPECIALNÍHO jak jsi popisoval na ni nevidím. Interiér je normální a dokonce bez kůže (ta co jsem tady dával za 54.000,- (tedy cca 2.200 Euro) měla nádherný interiér a byl zelný, jako to auto - no už je taky pryč :o) - ten co máš ty se v látce dával jak v koskách, tak i v této barvě.
(Tady ještě i jiná nekostkovaná varianta: Audi A6 Avant)
A ta okna nejsou neprůstřelná :o) to je pro lepší odhlučnění, že jsou dvojitá :o)

No a ty auta u nás skutečně jsou od 49.000,- (je mi jasné jaké) ale hezké jsou kolem těch 60-80.
Např:
Audi A6 - mikroplyš po rozvodech
nebo
Audi A6 - kůže po rozvodech

No a tady je favorit, neb MANUAL v tomhle aute, to je za trest... Mel jsem 2,8 Quattro v automatu a to je svezenicko ;o)
Audi A6 - látka s automatem
Navíc by i vyměnil za jiný vůz s doplatkem :o)

No, ale kde máš fotky toho PROBEčka?
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#22 Vloženo : neděle 4. března 2012 11:50:18 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
nespominam si zeby som neco hovoril o nepriestrelnom skle. a ten interier som taky ako mam ja nikde nevidel a to som videl 10 A6 a kazda mala bud kozu alebo tie kocky. na SK su ine ceny CZ a SK uz nieje ceskoslovensko ze maju vsetko rovnake. nas stat nepada na cenach :-P si daj bazare na SK a uvidis najlacnejsia audi nejde pod 3 tis a najdrahsia tak co mam ja ide po 6 tis tu na SK ked pozres :-D... kazdy mame nato svoj nazor
Ford Probe 2.2 GT 89,Red----> renovacia
white power Offline
#23 Vloženo : neděle 4. března 2012 11:58:55 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Citace:
Thullo :-D za tu audi bys musel dat minimalne 2 probatka je to zakazkova audina z neprustrelnima sklama celkove odhlucnena komplet v originalu +radio origo audi a subwoof audi nad zadnim kolem, je to super auto ale mne je 21 a limuzina mi je na hovno kdys chcu zamachrovat, chtel sme to vymenit za camaro,mustang, nebo neco podobnyho v stejne cene kolem 6 tis... tu moji rozebranou P1 na cabrio neprestavim pac asi ta strecha je jedina nehnila a drzi celou kasly pokupe :-D

Já bych řek že si o nprůstřelných sklech psal Cool
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Thullo Offline
#24 Vloženo : neděle 4. března 2012 19:36:37 (UTC)

2 Matoprobe:
Vždyť já se nechci hádat - vím, že u vás jsou ceny aut jinde - proto si ten týpek řekne o tu Hindu CRX 5.500 Euro :o) auto z roku 95 a se 4málcem a 92kW - to by ho u nás hnali :o)

Proto i já si říkám za probe směšných 2.000 Euro :o)

Takže pro tebe bude nejlepší varianta u vás v SR AUDI prodat, k nám do ČR si přijet pro nějaké PROBE a budeš mít auto, peníze a úsměv na tváři :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#25 Vloženo : neděle 4. března 2012 19:40:13 (UTC)

no to mas pravdu dal sem audi na inzerat za stredny cnu jaka tam byla tak uvidime. ked ho predam pojdem do toho P2. ale dalsia vec je ze prepis CZ na SK je 500+ eur
Thullo Offline
#26 Vloženo : neděle 4. března 2012 22:48:04 (UTC)

Ja na prepise netrvam :o) jestli jde jen o tohle... ;o) ale to je celkem mazec, ne? 500,- Euro za prepis CZ/SK... fakt to tolik stoji? Ja uz prodal probe na Slovensko a nezminoval se o nicem... Vis to jiste?
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#27 Vloženo : pondělí 5. března 2012 9:27:37 (UTC)

no myslim stat ako stat. kupoval som z rakuska a vyslo ma to 580 euro lebo vtedy treba aj kontrolu originality STK, EK a vsetky blbosty
Thullo Offline
#28 Vloženo : pondělí 5. března 2012 10:49:38 (UTC)

2 Matoprobe:
Tohle si raději ověř - u nás stojí vývozní papíry 800,- Kć - dnes jsem se ptal na dopravním inspektorátu :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#29 Vloženo : pondělí 5. března 2012 21:14:06 (UTC)

sem nasel dalsi inzerat chlapik z BA predava Audi A3 04 a ma napisane prepis na SK + 500 euro
opečko Offline
#30 Vloženo : sobota 5. května 2012 22:18:27 (UTC)

Poděkoval(a): 12x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Původně odesláno: Majkl Jdi na citovaný příspěvek

Jsou tomu tři dny co se dva týpci sešli v Holešovicích a vyměnily si svoje Mazlíky ...
Ještě jednou Díky Thullo :) Nikdy bych nevěřil, že i v dnešní době se najdou tak vztřícní lidé co udělají i "nevýhodnou" věc, jen proto aby druhým udělali obrovskou radost (a tu já mám !!! Smile)

Armyho teď čeká pár novinek, které postupem času a v rámci mých možností budu dělat ThumpUp

Uvidíme se na Kameni Flapper

Michal Mareš

Právě jsem se spojil ze svým otcem, a ten se spojil ze svým právním zástupcem, oskenoval mu naší smlouvu a ze smlouvy není patrné to, že kupující:
1. Nemůže uplatnit nárok na odstoupení od smlouvy, protože byl s technickým stavem vozidla seznámen.
2. Nemůže uplatnit nárok na odstoupení ze smlouvy, protože prodávající mu nic nezamlčel a v případe že na prodávané věci se projevily nějaké jiné závady tak o nich nevěděl.
3. Prodávající nemůže vědět, zda nebylo vozidlo poškozeno při jednání (opravách) kupujícím a pokud on bude požadovat náhradu škody nebo odstoupeni od smlouvy, musí prodávajícímu prokazatelně předložit servisní list s autorizovaného servisu FORD kde bude uvedeno že kupující prokazatelně nezpůsobil závady na vozidle svým jednáním (opravami) které na vozidle prováděl svévolně.
4. KUPUJÍCÍ BY MĚL NÁROK NA ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE BY PROKAZATELNĚ IHNED PŘEDAL KUPOVANOU VĚC DO AUTORIZOVANÉHO SERVISU KDE BY SERVISNÍ PROHLÍDKOU BYLI ZJIŠTĚNY VEŠKERÉ ZÁVADY A NEDODĚLKY A BYLO BY PROKÁZÁNO, ŽE VEŠKERÉ ZÁVADY A NEDODĚLKY BYLI ZPŮSOBENY PRODÁVAJÍCÍM.

Michal Mareš

V současnou chvíli, po konzultaci s právním zástupcem mi nejsi schopen písemně doložit co vše na vozidle bylo špatně, když jsi ho ode mě kupoval a co vše jsi svým neodborným jednáním (opravami) uskutečnil ty, tudíž nemáš nárok na odstoupení od smlouvy a jelikož jsi na vozidle prováděl opravy, nemáš možnost uplatnit „nárok na skryté vady a nedodělky“.
Jelikož nemám dostatek finančních prostředků z důvodu že jsem student, na právní služby mi bude zdarma vypomáhat právní zástupce mého otce, v případě, že se budeš chtít soudit.
Leží mi to v žaludku protože jsem ti vědomě neprodal nic, co by mělo až takové závady
Michal Mareš
Včera
Michal Mareš

Nechci žádný boj ale já se nenechám, protože jsem ti vědomě NIC NEZATAJIL a pokud to jinak nepůjde, tak se budu bránit právní cestou, což bych nerad ...
Opečko Jiři
Před 4 minutami
Opečko Jiři

do servisu si toodtéhnul sám
žadné opravy na autě dělány nebyly a dělat nebudou
proto se tak dlouho čekalo na origo diagnostiku
zprávu se servisu dodám k soudu
přesně proto sem to auto nechtěl protože se z tebe vyklubal zmetek který zkurvil auto a teď se schovává za rodinu právníky a hraje ublíženého chudáčka

TAK JEN PRO INFORMACI přepis z FB komunikace auto sem koupil za 25tis. s tím že je jen vádné pal.čerpadlo PALIVOVÉ ČERPADLO NIKDY NEBYLO V PORUŠE A DOPRCANÁ EL.A PŘEVODOVKA (automat)PO 70 KM NA LANĚ
Majkl Offline
#31 Vloženo : neděle 6. května 2012 7:30:36 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Taky by jsi zde OPECKO mel zvecnit tu skutecnost, ze:
1. JA TI NIC NEZATAJIL, jak po nekolikate pisu..
2. O aute jsem rekl VSE o cem vim..
3. Vedel jsi naprosto vse co se s autem delo (na to mam dost svedku, dokonce i tech z aut. Servisu co dohlizeli a bloumali nad tim co s tim je)
4. Rekl jsem cenu 30 tis. A ty jsi napsal, ze za 30 mas nepojizdny auto co se musi ODTAHNOUT, a ze nebudes podstupovat to riziko, ze to nerozchodis. Tak jsme se domluvili na 25 s tim, ze to ja privezu. (takze riziko podstupujes) Pritahlo se na lane.... Takze pokud to bylo spatne, uz na miste jsi mel zakrocit a vycouvat - nestalo se, takze to vypadalo, ze je vse v poradku..

Na vsechno mam dukazni material, ve smlouve je jasne dano to, ze KUPUJICI timto prohlasuje, ze byl podrobne seznamen s technickym stavem vozidla, jeho obsluhou a ze s tim to plne souhlasi. A ze pod tim je tuzkou dopsano ze "vozidlo nepojizdne, UDAJNE spatne palivove cerpadlo na veci nic nemeni, NAOPAK ! Spravne je zde psano udajne, jelikoz to neni jisty a to jsi VEDEL !
Pravni zastupce usoudil, ze na me zkratka nemuzes, protoze jsem neudelal NIC SPATNEHO A NIC JSEM NEZATAJOVAL !

Ma snad nekdo jiny nazor ??
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX
Thullo Offline
#32 Vloženo : neděle 6. května 2012 7:56:05 (UTC)

2 Opečko a Majkl:

Kluci, tohle se mi ani trochu nelíbí a docela mě to krz Armyho, na kterým jsem nechal veliký kus práce štve.

Jednak nechci, ať se hádáte a jednak je zbytečné dělat tady zlou krev.

Je pravda, že Opečko Armyho koupil, aby Majklovi pomohl z tíživé finanční situace - já v tu chvíli bohužel neměl dost prostředků a poprosil jsem Opečka, který to ochotně udělal, neboť ty prostředky měl a Army se mu líbil. Ovšem je třeba si uvědomit, že v tu dombu měl Opečko 5 jiných aut (která má do teď) a kupovat Armyho vůbec nemusel - ovšem chtěl spojit příjemné s užitečným...

Netušil však, že to auto bude mít jiný problém, než elektřinu :o( k tomu se dostanu níže...

Já ho koupím tak, jak je a to jen proto, ať se nehádáte, neb jsem si 100% jistý, že ten problém v elektřině bude jen nějaká prkotina (kablík, ŘJ - s tím mám zkušenosti, navíc mám druhou atd.)

ALE!!!: z čeho mám obrovský strach, je PŘEVODOVKA. Pokud bude v háji - a že po táhnutí na laně je řekněme 95% pravděpodobnost, že ano - jak tohle budeme řešit??? A to je teď otázka na Majkla, neb ten si nechal nakukat, že se automaty tahat smí...

Takže, až se Army zprovozní a převodovka bude KO, kde dobře víme, že oprava NEBO sehnání druhé + výměna je i po známosti 20.000,- a více (oprava může být i 35.000 - což mi kdysi také nabízeli, ale sehnal jsem po půl roce druhou) tak jak se tohle pak bude řešit??? Neb tady vidím problém právě v oné úspoře cca 2000,- za odtahovku ale následné zničení převodovky, která je bohužel horko těžko sehnatelná... A to jen díky rady typu: Na Nko to můžeme táhnout... :o(

Což je hloupost viz:
Tahnutí Automatu
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
opečko Offline
#33 Vloženo : neděle 6. května 2012 9:30:32 (UTC)

Opečko Jiři

obvolal sem nějaké odtahy a je to tak za 3-4 tisíce zajímá mě co na autě zustalo elektrony přední zadní am.světla a kolik chceš ty ?

Michal Mareš
2 duben
Michal Mareš

to je teda pálka [:(] .. auto je ve stavu jakem mi ho thullo dal. porad jsou na nem zimni pneu ..z dobrym vzorkem a na plechacich, dodelal jsem tam vysouvaci antenu ktera je na tlacitko, ktere mam na panelu .. vyblikvava chyba airbagu, ale jsou funkcni - vic o tom rekne thullo a taky obcas rozsviti kontrolka check engine - musi se vymenit svorka na baterce ..nemel jsem na to kabely takze sem to jeste nedodelal ...tod vse ... jo a jenom jedna vec, melo by se pretesnit tesneni pod hlavou, nevypada to pekne a na to v posledni dobe bohuzel taky nebyl cas, mermomoci jsem to chtel zprovoznit .. od thulla jsem ho prepocteno na korunky koupil za 35 tis. a jak jsem psal tobe ho necham za 30 tis..

Michal Mareš
2 duben
Michal Mareš

auto jsem mel sotva mesic

3 tydny jezdeni

Opečko Jiři
2 duben
Opečko Jiři

ja tě nehodlá k ničemu tlačit protože to auto znám ale 30, odtah,opravu a to riziko že to nerozchodím to opravdu nebudu podstupovat nevím kdo tam co dělal viz mlhovky já ti mužu nabídnout 20 a potud to bude opravdu nějaká levná oprava tak se mužem dodatečně srovnat
Michal Mareš

jestli mas na mysli denni sviceni ...tak to kamaradi ..zkratka klukovina, jelikoz vedi jakej jsem nervak a chteli me nasrat ...to ti oni muzou rict osobne az prijedes pac to auto je stale v dilne u nich .. thullo je stejneho nazoru jako ja, je to neaka banalita ... budou to treba kabely ..a nebo je tu moznost ze ta pumpa co tam je chodi jen tak na oko (ze to byla nahoda co jak se rozchodila) tu druhou pumpu ktera funguje ti dam samozrejme k tomu ...auto je jinak v uplne stejnem stacu jako jsem ho prevzal od thulla to ti mohu zarucit, za 20.000 bych si musel utrhnout palici a doma by me asi vyhodily na ulici ..protoze po mesici protyct na aute 15 tisic jelikoz jsem student to nedavam, to by pro me nebyla moc dobra zkusenost do zivota [:(] auto prodavam z rodinnych duvodu ...mame to doma ted tezky a takoveho zrouta penez si ted nemuzu dovolit - tak proto prodej. Hodne jsem o tom premyslel, i z tou cenou mi bylo jasny, ze se dovolis nesouhlasit ..ale mene jak za 25 ho proste pustit nemuzu .. Jestli by to bylo neco zavaznejsiho - coz si nemyslim, a ani Thullo neni toho nazoru tak bych i prezto byl ochnoten se s tebou neak potom vyrovnat .. Ale opravdu to bude neaka hloupost ... jen na ni proste nemuzeme prijit.. holt nemame v probacich tolik zkusenosti jako vy chlapi. Thullo mi volal, ze Georgeno ma o auto opet zajem ..ale jednoznacne jsem rekl ne, jelikoz uz jsi ho mel zamluvene ty ..chtel se mnou pry debatovat hodne o cene a sam 2llo rekl at pod 30 nechodim, ze bych byl blbej ...jelikoz auto nejede, a bude se muset odtahnout ..pujdu pod 30 ackoliv neni jina moznost ... za 25.000,-- je tvoje a pokud by nastala ta vec, ze by to bylo neco vaznejsiho, i kdyz nevim co ..tak ti poslu peníze, ktere budou potreba ..mou adresu budes znat jelikoz bude v kupni smlouve

Opečko Jiři
2 duben
Opečko Jiři

já sem cenu 30 akceptoval s tím že to přivezeš

Michal Mareš

ale bohuzel se mi nedari ...kvuli skole na to nemam tolik casu kolik bych si pral ..a navic tem autum nerozumim jako vy, starsi a zkusenejsi .. papiry mam sotva rok, takze probeles taky

ty vis kam sahnout, ja ne

muze to byt klidne v privodnich kabelech ..muzou davat mene voltu

jak mi psal white power

ja uz na to ale bohuzel nemam ani ten cas [:(]

Opečko Jiři
2 duben
Opečko Jiři

proto sem si myslel že bude lepší když se to opraví u tebe

s georginem sem mluvil když mu to nabídneš nic se neděje

Michal Mareš
2 duben
Michal Mareš

to je jasny, je to lepsi .. ale mi fakt nevíme ....je to ford, presneji mazda... a ta uz to tak proste ma ...kouka z toho velkej problem, pritom to muze byt neaka prkotina

rad bych, ale nejsem v situaci, kdy bych takovejhle kousek mohl dat za 20 .. i prez to ze nejede a bude se muset odtahnout ... pod 25 proste nemuzu jit, promin

nevím co s tím autem delat

to auto vas chlapci potrebuje jako sul

jelikoz uz s tema autama neco mate zažito. já ne

Opečko Jiři
2 duben
Opečko Jiři

já to beru ale 25 a odtah a sem na 29 a mám nepojízdné auto přece u vás musí být autoelektrikář který to dá dokupy já za dydle věci a diagnostiku taky platím no nic jdu chrápat zatím ahoj

Michal Mareš

u nas jsou autoelektrikari .. ale takovy co si reknou dost penez i za praci ktera je na nic ..a jelikoz, jsem na tom ted hůř tak jsem to sveril dlouholetemu kamaradovi, kteremu verim a ktery si za to rekne akorat tak cigara a pomuze mi dost

i kdyz v tomto pripade je i on bezradny ...nakonec to treba bude tou pumpou, ale to zjistis lepe ty - pumpu ti tedy samozdrejme dam

zítra se teda domluvíme, ok ? taky jdu spat - zatím, dobrou noc přeju

Michal Mareš
2 duben
Michal Mareš

Vím, že je to dost blba situace ...nepojizdny auto, musi se odtahnout ..ale i tak je to pro to auto dost urazliva cena 20 tis. [:(] je to jedinny kus v ceske a slovenske republice - jiny tu nejezdi a mozna ani nebude - pokud Thullo nedotahne jiny. Oprava bude za par kacek a jestli ne ...zaplatim kolik budes potreba ...ale auto pujde za 25. To by me i thullo umlatil kdybych ho za 20 pustil ..sam mi rikal at to nedelam. Tu cenovku 30 jsem nasadil, protoze jsem nevedel jak to v dohledne dobe s autem bude .. prece bych jentak netahnul 5 tisic za mesic pouzivane auto koupene za 35...takze jsem pocital i s tim, ze bychom ho museli tahnout. Jelikoz to tak teda vypada tak 25 tis je celkem rozumna a ferova cena... oprava nepresahne ani ty 3 tisice ... tam neni co by mohlo byt hodne v haji ..maximalne je to ta pumpa kterou ti dam k tomu - minimalne privodni kabely ktery posilaj mene proudu je to 50 na 50 - budto pumpa nebo kabely - v obou pripadech nezaplatis ani korunu, pokud si to budes delat sam a v servisu si za vymenu kabelu a ani vymenu pumpy rict 5 tisic nemuzou
white power Offline
#34 Vloženo : neděle 6. května 2012 9:34:45 (UTC)

Po 70 Km na laně by byl spíš zázrak že by ta převodovka ještě řadila, osobně se divím že se jim to povedlo tak daleko dotáhnout, jednou jsem táhli Voyagera kterej neřadil asi 40 km a pak se převodovka tak zapekla že s autem nešlo pohnout ani o 5 cm. Jediný auta co můžou táhnout jsou americký offroady který maj na přídavný převodovce neutrál a hlavní převodovka při vlečení zůstává v poloze P.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
opečko Offline
#35 Vloženo : neděle 6. května 2012 9:39:28 (UTC)

Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
2 Opečko a Majkl:

Kluci, tohle se mi ani trochu nelíbí a docela mě to krz Armyho, na kterým jsem nechal veliký kus práce štve.

Jednak nechci, ať se hádáte a jednak je zbytečné dělat tady zlou krev.

Je pravda, že Opečko Armyho koupil, aby Majklovi pomohl z tíživé finanční situace - já v tu chvíli bohužel neměl dost prostředků a poprosil jsem Opečka, který to ochotně udělal, neboť ty prostředky měl a Army se mu líbil. Ovšem je třeba si uvědomit, že v tu dombu měl Opečko 5 jiných aut (která má do teď) a kupovat Armyho vůbec nemusel - ovšem chtěl spojit příjemné s užitečným...

Netušil však, že to auto bude mít jiný problém, než elektřinu :o( k tomu se dostanu níže...

Já ho koupím tak, jak je a to jen proto, ať se nehádáte, neb jsem si 100% jistý, že ten problém v elektřině bude jen nějaká prkotina (kablík, ŘJ - s tím mám zkušenosti, navíc mám druhou atd.)

ALE!!!: z čeho mám obrovský strach, je PŘEVODOVKA. Pokud bude v háji - a že po táhnutí na laně je řekněme 95% pravděpodobnost, že ano - jak tohle budeme řešit??? A to je teď otázka na Majkla, neb ten si nechal nakukat, že se automaty tahat smí...

Takže, až se Army zprovozní a převodovka bude KO, kde dobře víme, že oprava NEBO sehnání druhé + výměna je i po známosti 20.000,- a více (oprava může být i 35.000 - což mi kdysi také nabízeli, ale sehnal jsem po půl roce druhou) tak jak se tohle pak bude řešit??? Neb tady vidím problém právě v oné úspoře cca 2000,- za odtahovku ale následné zničení převodovky, která je bohužel horko těžko sehnatelná... A to jen díky rady typu: Na Nko to můžeme táhnout... :o(

Což je hloupost viz:
Tahnutí Automatu

auto zustane v servisu tak jak to tam dotáhnul protože se už teď snaží s toho vyzout
muže klidně napadnout i servis že s tím něco dělali
vidíš sám jeho reakce právníci atd
Majkl Offline
#36 Vloženo : neděle 6. května 2012 17:50:27 (UTC)

A ještě k tomu "ZMETKOVI, KTERÝ ZKURVIL AUTO" .... Nevím jestli ti to nedošlo, ale auto se "zkurvilo" SAMO po třech týdnech a následných 20ti metrech jízdy - což je velice důležitá informace
white power Offline
#37 Vloženo : neděle 6. května 2012 18:21:52 (UTC)

Majkle, to odstoupení od smlouvy z strany Opečka bys měl s tím právníkem pořádně probrat, protože podle toho co si tady napsal tak jsem pochopil že si prodal auto se závadou v elekroinstalaci a sám si zajistil dopravu 70 Km, a pokud se po opravě prokáže závada převodovky (která těch 70 Km tažení auta na laně mohla přežít snad jen zázrakem) tak má Opečko nárok odstoupit od smlouvy pro skrytou vadu. Takže pokud bude Opečko kurva tak nechá opravit závadu se kterou auto kupoval a pokud bude KO převodovka tak může odstoupit od smlouvy a po tobě ještě požadovat náklady na opravu, nebo požadovat slevu na jinou převodovku, která taky nebude zanedbatelná.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Georgeno Offline
#38 Vloženo : neděle 6. května 2012 18:33:35 (UTC)

No za me jako vzdy Hlavne Zdravy!!! Ale priste do smlouvy "kupuje jak stoji a lezi"... Vid Lado... G.
Majkl Offline
#39 Vloženo : neděle 6. května 2012 18:57:58 (UTC)

Kupující věděl, že auto bylo dopraveno na místo určení (taženo na laně cca 70 km) smlouva byla podepsána následně při převzetí vozidla, tuto skutečnost kupující věděl a neupozornil na tuto skutečnost do kupní smlouvy. Tudíž nemá narok na odstoupení od smlouvy a znova apeluji na bod kupní smlouvy kde je uvedeno, že kupující byl seznámen se stavem vozidla. Skutečnost, že auto bylo na laně taženo do místa určení měl kupující vyžadovat servisní prohlídku v odborném autorizovaném servisu, zda nemohlo dojít k poškození vozidla nebo časti vozidla (například převodovka). Skutečnost, že vozidlo bylo taženo na laně prodávající kupujícímu NEZATAJIL.
Majkl Offline
#40 Vloženo : neděle 6. května 2012 18:59:15 (UTC)

Jak vy můžete vědět, že je převodovka v prdeli ? To by jste jí museli mít rozebranou. A jak pak chcete uplatnit nárok na reklamaci, když převodovka byla rozebraná ? OhMyGod
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (6)
4 Stránky<1234>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.