Původně odesláno: Majkl Jsou tomu tři dny co se dva týpci sešli v Holešovicích a vyměnily si svoje Mazlíky ...
Ještě jednou Díky Thullo :) Nikdy bych nevěřil, že i v dnešní době se najdou tak vztřícní lidé co udělají i "nevýhodnou" věc, jen proto aby druhým udělali obrovskou radost (a tu já mám !!!
)
Armyho teď čeká pár novinek, které postupem času a v rámci mých možností budu dělat
Uvidíme se na Kameni
Michal Mareš
Právě jsem se spojil ze svým otcem, a ten se spojil ze svým právním zástupcem, oskenoval mu naší smlouvu a ze smlouvy není patrné to, že kupující:
1. Nemůže uplatnit nárok na odstoupení od smlouvy, protože byl s technickým stavem vozidla seznámen.
2. Nemůže uplatnit nárok na odstoupení ze smlouvy, protože prodávající mu nic nezamlčel a v případe že na prodávané věci se projevily nějaké jiné závady tak o nich nevěděl.
3. Prodávající nemůže vědět, zda nebylo vozidlo poškozeno při jednání (opravách) kupujícím a pokud on bude požadovat náhradu škody nebo odstoupeni od smlouvy, musí prodávajícímu prokazatelně předložit servisní list s autorizovaného servisu FORD kde bude uvedeno že kupující prokazatelně nezpůsobil závady na vozidle svým jednáním (opravami) které na vozidle prováděl svévolně.
4. KUPUJÍCÍ BY MĚL NÁROK NA ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE BY PROKAZATELNĚ IHNED PŘEDAL KUPOVANOU VĚC DO AUTORIZOVANÉHO SERVISU KDE BY SERVISNÍ PROHLÍDKOU BYLI ZJIŠTĚNY VEŠKERÉ ZÁVADY A NEDODĚLKY A BYLO BY PROKÁZÁNO, ŽE VEŠKERÉ ZÁVADY A NEDODĚLKY BYLI ZPŮSOBENY PRODÁVAJÍCÍM.
Michal Mareš
V současnou chvíli, po konzultaci s právním zástupcem mi nejsi schopen písemně doložit co vše na vozidle bylo špatně, když jsi ho ode mě kupoval a co vše jsi svým neodborným jednáním (opravami) uskutečnil ty, tudíž nemáš nárok na odstoupení od smlouvy a jelikož jsi na vozidle prováděl opravy, nemáš možnost uplatnit „nárok na skryté vady a nedodělky“.
Jelikož nemám dostatek finančních prostředků z důvodu že jsem student, na právní služby mi bude zdarma vypomáhat právní zástupce mého otce, v případě, že se budeš chtít soudit.
Leží mi to v žaludku protože jsem ti vědomě neprodal nic, co by mělo až takové závady
Michal Mareš
Včera
Michal Mareš
Nechci žádný boj ale já se nenechám, protože jsem ti vědomě NIC NEZATAJIL a pokud to jinak nepůjde, tak se budu bránit právní cestou, což bych nerad ...
Opečko Jiři
Před 4 minutami
Opečko Jiři
do servisu si toodtéhnul sám
žadné opravy na autě dělány nebyly a dělat nebudou
proto se tak dlouho čekalo na origo diagnostiku
zprávu se servisu dodám k soudu
přesně proto sem to auto nechtěl protože se z tebe vyklubal zmetek který zkurvil auto a teď se schovává za rodinu právníky a hraje ublíženého chudáčka
TAK JEN PRO INFORMACI přepis z FB komunikace auto sem koupil za 25tis. s tím že je jen vádné pal.čerpadlo PALIVOVÉ ČERPADLO NIKDY NEBYLO V PORUŠE A DOPRCANÁ EL.A PŘEVODOVKA (automat)PO 70 KM NA LANĚ