logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Motor točí, ale nenaštartuje
probedriver Offline
#21 Vloženo : sobota 7. dubna 2012 15:07:51 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
ahoj ano kupil som to zo sportovniautodoplnky.cz vyslo ma to v prepocte na € 997
keby to white power nevedel najst tak sa ti ozvem urcite :) ty si kupoval len predny naraznik??
Ford Probe 2.2i GL, r.v. 1989, USA verzia, pôvodne automat prerobený na manuál, biela farba
white power Offline
#22 Vloženo : sobota 7. dubna 2012 15:20:11 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Původně odesláno: probedriver Jdi na citovaný příspěvek
jasne ze vydrzim ja tie spoilere budem davat az niekedy v lete ked na to bude pocasie teraz nejako nemam chut sa s tym babrat ked je tak mizerne vonku...500 KC to je slusna cena chcel som to kupit od clena ROSTAKD ale chcel za to vela a zistil som ze je to vychcanek - raz bol chory potom sestra neposlala a nakoniec mi diely prisli s 2 mesacnym meskanimThumbDown ThumbDown ThumbDown
btw a naaaahodou USA zadne svetla nemas? :P ja jedny mam doma ale je tam dierka na pravych tak ked bude prilezitost zobrat neposkodene preco nie Flapper BigGrin

RostakaD nekomentuju, pořád je to stejná písnička.
Zadní USA světla nemám.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
no_namE303 Offline
#23 Vloženo : sobota 7. dubna 2012 17:45:17 (UTC)

Poděkoval(a): 16x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
jj koupil jsem jenom predek ale pak sem toho i litoval protoze jsem si to mohl koupit levneji pres ebay a poslat pres amhk a usetril bych ranec tak jsem rad ze jsem koupil jenom predek ale bocni prahy asi koupim taky, stojej 120 dolaru plus doprava a ten zadni tam nedam ten se mi moc nelibi.
Ex Ford Probe GT Turbo :(
probedriver Offline
#24 Vloženo : sobota 7. dubna 2012 19:44:55 (UTC)

Původně odesláno: no_namE303 Jdi na citovaný příspěvek
jj koupil jsem jenom predek ale pak sem toho i litoval protoze jsem si to mohl koupit levneji pres ebay a poslat pres amhk a usetril bych ranec tak jsem rad ze jsem koupil jenom predek ale bocni prahy asi koupim taky, stojej 120 dolaru plus doprava a ten zadni tam nedam ten se mi moc nelibi.

no tak mne sa to pacilo cele preto som to kupoval aj ten zadok aj ked mohol byt trosku nizsi a prepacovanejsi ale nevadi...mas nejake foto ake smerovky tam chces dat ze by som sa inspiroval?do leta este cas a tak si chcem spravit nejaku predstavu ako by to mohlo vyzerat BigGrin
k tym svetlam co si vravel ze mas - ktore si myslel?blinkre alebo tie zadne USA?samozrejme na prvu generaciu
Ford Probe 2.2i GL, r.v. 1989, USA verzia, pôvodne automat prerobený na manuál, biela farba
jubileus Offline
#25 Vloženo : pondělí 9. dubna 2012 17:05:40 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Ještě k tomu kondenzátoru.
Ten býval u mechanických rozdelovačů a pohlcoval "jiskry! aby se na kladívku nedělaly "škvarky!Ale ,že to má vliv na otáčky u tohoto rozdělovače ---to čumím.Jestli k tomu někdo něco máte-dost by mě to zajímalo,protože v tom rozdělovači ten rozruch -jakoby kladívko kontakt--dělá přece Hallovo čidlo a to není důvod nějak krotit-!zhášet !kondenzátorem.A nebo je ten rozdělovač nějaký ještě jiný typ ,než se tady řešily.
To je pro mne objev.
Myslel jsem,že dnešní rozdělovače nějaký kondenzátory,kde stárnutí s teplotou je značný--a taky změna parametrů už nepoužívají,protože technika pokročila.Ale jestli je to tak,tak se vůbec nedivím,že auta s vyspělou elektronikou chlastají někdy , jak ta auta bez ní.To teda čumím.Confused
probedriver Offline
#26 Vloženo : pondělí 9. dubna 2012 18:35:52 (UTC)

jubileus ale ja mam rocnik 1989 v tej dobe sa zrejme este take vyrabali - nemam probe druhej generacie tam to je asi trosku inak robene uz...kazdopadne uz to slape este to dostelovat zajtra ked dojdem rano z roboty na to bude cas white power mi poslal schemu aj navod jak na to.ale keby to nebolo tym tak by mi predsa auto blblo dalej nestras chlape OhMyGod BigGrin
jubileus Offline
#27 Vloženo : úterý 10. dubna 2012 6:19:06 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Mám taky LX P1 rok 89 přivezený po 6 letech z USA.Love
probedriver Offline
#28 Vloženo : úterý 10. dubna 2012 17:45:52 (UTC)

chlape to vazne slintam LX no krasa zavidim...ja mam GL teda socku ale som s nim navysost spokojny Love Love
hmm este ma taknapadlo - nemoze to byt tym ze LX malo 3.0 l veckovy motor?ze tam davali trosku iny rozdelovac a tak dalej?
white power Offline
#29 Vloženo : úterý 10. dubna 2012 17:51:51 (UTC)

LX 89 má stejnej motor jako GL, liší se jen výbavou
3.0 se do LX dával až od roku 90
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
white power Offline
#30 Vloženo : úterý 10. dubna 2012 18:00:35 (UTC)

Kdyby se ve vás dvou projevily závodnický ambice a začal vám vadit omezovač rychlosti, tak jsem kdysi napsal návod jak ho odstranit Cool
http://www.probeclub.cz/...ace-rychlosti-GL-LX.aspx
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
probedriver Offline
#31 Vloženo : úterý 10. dubna 2012 20:18:31 (UTC)

Původně odesláno: white power Jdi na citovaný příspěvek
Kdyby se ve vás dvou projevily závodnický ambice a začal vám vadit omezovač rychlosti, tak jsem kdysi napsal návod jak ho odstranit Cool
http://www.probeclub.cz/...ace-rychlosti-GL-LX.aspx

zavodnicke ambicie sa vo mne prejavuju dost casto ale na tychto nasich uzasnych SK cestach to je o niecom inom...WP ja mam povodne automat takze ked chcem odstranit obmedzovac tak musim dat dole volant a kapli s budikami a tam najst ten konektor ako popisujes?Ci ked tam je uz manualna prevodovka tak to viem dat prec aj od riadiacej jednotky?
white power Offline
#32 Vloženo : úterý 10. dubna 2012 20:38:15 (UTC)

jsou 2 možnosti odstranění omezovače, jedna je buď ten drát přerušit u budíků a druhá je přerušit ho u ř.j. záleží na tom co je pro tebe jednoduší, drát vede od budíků do ř.j.
U modelu 89 je ř.j stejná pro manuál i automat.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
white power Offline
#33 Vloženo : sobota 14. dubna 2012 12:38:55 (UTC)

jasne ze vydrzim ja tie spoilere budem davat az niekedy v lete ked na to bude pocasie teraz nejako nemam chut sa s tym babrat ked je tak mizerne vonku...500 KC to je slusna cena chcel som to kupit od clena ROSTAKD ale chcel za to vela a zistil som ze je to vychcanek - raz bol chory potom sestra neposlala a nakoniec mi diely prisli s 2 mesacnym meskanimThumbDown ThumbDown ThumbDown
btw a naaaahodou USA zadne svetla nemas? :P ja jedny mam doma ale je tam dierka na pravych tak ked bude prilezitost zobrat neposkodene preco nie Flapper BigGrin

Tak jsem dneska hledal ty obrysovky na Probe a našel jsem pouze jednu a ještě prasklou Sad , takže pokud má no_namE303 nějaký navíc tak se domluv s ním.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
probedriver Offline
#34 Vloženo : neděle 15. dubna 2012 8:15:04 (UTC)

Původně odesláno: white power Jdi na citovaný příspěvek

Tak jsem dneska hledal ty obrysovky na Probe a našel jsem pouze jednu a ještě prasklou Sad , takže pokud má no_namE303 nějaký navíc tak se domluv s ním.

ok aj tak vdaka ze si sa aspon pokusil ich najst Smile vratim sa este k tomu mojmu problemu so zhasinanim - bol som s tym vcera v servise to dat nastavit a vraj tam mam problem aj s podtlakmi cosi nepracuje tak jak ma a v utorok rano mam termin na 8:00 tak to tam veziem.Udajne na to maju aj program to som cumel jak puk ze na SK a program na PROBE 1989Scared Scared . Potom dam vediet ze co tomu bolo aby sa s tym niekto iny nemusel neskorsie trapit.
to no namE303 - ako si na tom teda s tymi svetlami?pripadne by si mi mohol poslat fotku ako vypadaju. diky moc
probedriver Offline
#35 Vloženo : úterý 24. dubna 2012 7:18:55 (UTC)

ahojte tak auto uz je v podstate pojazdne, dal som nastavit predstih v servise kedze nemam stroboskop, precistili mi aj skrtiaciu klapku, vymenil som sviecky dal som tam NGK no vyzera to tak ze O.K. ale obcas sa mi este stalo ze otacky padli na 250 ale ked som ho preplynoval tak v pohode. Kazdopadne je to zlepsenie oproti tomu ako to islo tak este raz velka vdaka vsetkym ktori mi poradili.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.