jojo, zkus se pozeptat. Vím, kolik stojí repase, i to jak se dají udělat..já spíš řeším to,že kouzlo mojeho Probe je v tom kolik mě stálo a rozhodně do něj nechci nějak investovat. Auto z něj nikdy nebude-to by stálo hodně(podvozek,lak..). Ale mohlo by chvilku fungovat jako dopravní prostředek. Zaujalo mě,že vše v kabině je funkční,šibr, klima, kontrolky, orig radio se eq.., min koroze,zkrátka si zaslouží aby ještě nějakou dobu dělalo radost. Celý auto nechci kupovat, protože dnes už na to nemám čas, něco přehazovat a nemám ani místo. Umím z US dovézt díly za dobré peníze(mám levnou dopravu) ale do probe to nedám. Mám rád automaty a slečna taky,takže jsem to chtěl hlavně kvůli tomu...i když tvarové je to povedený a dokonce relativně i pohodlný vůz.Takže buď bude fungovat nebo půjde celý na díly anebo výměna třeba za mobil..:-). Nechci vypadat jako barbar a dotknout se někoho s citovým vztahem k Probe ale opravdu tohle auto pro mě má čistě užitnou hodnotu a to je ohraničená výší v Kč.. (tím nemyslím údržbu,brzdy,rozvody,čepy atd.).