To Dzony: asi sme se dost dobre nepochopili, nemel sem v umyslu te jakkoliv napadnout, me to tata ucil temito vecmi co sem napsal a nikdy se nestalo, ze by to neslo :) Samozrejme stahovak na pruziny mame, ono nejde drzet pruzinu a davat tam klinky, to vim... Ze se povedla Idahovi generalka na vybornou je jedine dobre, V6 neni zrovna sranda poskladat tak aby dlouho a dobre jezdil, hodnekrat sem slysel o pripadech, kdy vyletela ojnice jen kvuli tomu, ze si nekdo vymeni prasklou ojnici za jinou vahovou kategorii, pak to pretoci a prask.
Japonci tyto sestivaly meli sakra dobre vyvazene. Na kazdem bloku je napsane jake vahove kategorie a na jakem cepu sou uvnitr, to same i na klikovce. Neberte toto jako nejake vyripovani, sou to jen poznatky a pokus vyvratit to, ze motory KL trpi na nejakou ojnici, ktera vzdycky vyleti.
Jo a v zadnem pripade sem nechtel nikoho konkretniho narknout z toho, ze je levy, v tomto oboru sou dny kdy se dari a kdy ne, znam to :(
Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
EX- Toyota Celica 4WD turbo - wintrkhár
Nejezdím rychle,létám nízko...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw
Nejezdím rychle,létám nízko...