logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
4 Stránky«<234
Saving kit
cuir Offline
#61 Vloženo : neděle 26. září 2010 10:11:07 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
tak thole je dobrej masakr...jeste ste mohli blejsknout ten flexatuning lesteni klikovky..to bych rad videl....kazdopadne silikon namazanej vsude je ohromna radost. Ovsem novej moturek pak uz jenom zari..to je pastva pro oci. Moc pekna prace. A libi se mi jak se o nej nekdo na fotce opira...bejt tim stojanem tak ho kompnu do zadku :D :D protoze ten motor je tezkej jako defka :D
kazdopadne vice foto vice foto..rad se divam na fotky kdyz je to technickeho zamereni...plasty a kridla me nezajimaji :)
Ford Probe 2,5 V6 24v
Džony Offline
#62 Vloženo : pondělí 27. září 2010 22:24:08 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Ten kdo se opíral jsem byl já osobně a neboj bylo to jen zlehka!! Fotek mám spostu i nějaké video ukládání kliky a usazování pístů, jen není čas to dát nějak rozumně do kupy polepším se až to bude v autě a nebudu s tím mít tolik starostí!!

cuir Offline
#63 Vloženo : úterý 28. září 2010 0:06:04 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Citace:

Ten kdo se opíral jsem byl já osobně a neboj bylo to jen zlehka!! Fotek mám spostu i nějaké video ukládání kliky a usazování pístů, jen není čas to dát nějak rozumně do kupy polepším se až to bude v autě a nebudu s tím mít tolik starostí!!

hlavni je ze se dari a ze se to rysuje...
Ford Probe 2,5 V6 24v
Idaho Offline
#64 Vloženo : sobota 23. října 2010 21:55:17 (UTC)

Citace:

A libi se mi jak se o nej nekdo na fotce opira...bejt tim stojanem tak ho kompnu do zadku :D :D protoze ten motor je tezkej jako defka :D

No ten držák taky není na nějaké malé moturky, už v nem byla 2x V8 a nespočet řadových litinových 6ti hrnku a to je jiná zátež pro ten stojan než kratounkej hliníkovej bloček z Probete :D

Džony Offline
#65 Vloženo : pondělí 1. listopadu 2010 20:08:42 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Tak motůrek si již vesela ševelí v autě (jeho zvuk však kazí výfuk se zkroucenými, nesedícími přírubami). Každopádně stálo to za to táhne jako vzteklej!!

eiffel Offline
#66 Vloženo : pondělí 1. listopadu 2010 22:55:02 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
gratuluju
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (9)
4 Stránky«<234
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.