zmrd mezi namitak dnes jsem byl bohuzel nemile prekvapen ,ze i mazdu si koupi naprostej curak.
Jel jsem domu , po zablbnuti s kozzim na parkalu u motodromu.
Uz jsem byl v brne a jedu pres zlutak, celou dobu se na me lepila nejaka arcikunda podotykam ze jsem jel 60, pak prisel kopec dolu a on stale za mnou na metr.
blizili sme se ke krizovatce s uvozem ,kde levy pruh je na odboceni do leva a pravy do prava, kousicek, ani ne 5 metru pred krizovatkou me ta mayda zacla predjizdet z prava, uz sem byl v krizovatce a tocil volantem do leva a on to najednou z toho praveho pruhu skubnul me pred cumak, zastavil sem a zacal sem na nej troubit.
Ten picus jeden vymrdany se mi ani neomluvil vystrazkama za to ze me takhle ohrozil. rekl sem si fajn zmrde chtel si to sam , pekne si te podam. Mel sem cas, plnou nadrz a tak sem se vydal za nim. Asi to pochopil ,ze tentokrat to hodne posral a ze na razil na nejakeho rapla.
Zacal se pokouset o uprk, ovsem co si budem nalhavat v Brne by mi neujel s nicim a uz vubec ne s radovou sestkovou mazdou v kombiku.
Zacal predjizdet po salinovejch pasech, zajizdet do jednosmerek , blikat do prava a odbocovat do levba a celkove dosti ohrozovat provoz.
Vzdy mi udelal cestu a ja jel jen za nim :D :D
Nemel sanci, coz asi po ctvrt hodine pochopil a zajel k parkovisti u divadla, kde to ovsem nejak nezvladl a zajel misto do vjezdu na parkoviste do vyjezdu a zrovna od tam zaclo vyjizdet auto, tak sem ho zablokoval zezadu hodil vystrazky, protoze sem zustal stat v pruhu na storc a cel sem na nej.
V ten moment se otevrely spolujezdcovy dvere a prave zadni dvere a vybehl z nich mladej kluk tak 15 let a asi jeho matka, oba byli vyfiknuti, cili asi spechali do divadla. Borecek byl zablokovanej a nemohl odjet tak sem k nemu dosel, slusne mu zaklepal na okno.
Borecek se na me podival a vytahnul slzak a otevrel okno.
Rekl sem mu ,ze jestli to na me nasplicha tak nejen ze mu rozsekam typak, ale jeste ho zazaluju.
Ruka se mu klepala jak drahemu psovi a slzak celej posranej zase schoval.
Nemel sem v planu ho nejak mlatit , ale chtl sem ho jen servat a tak sem zacal.
nadal sem mu do curaku, do pici , do nedomrdlech potratu a do obrovskejch kokotu.
Po chvili meho nadavani sem se stale nedoskal omluvy a uz se zacal slizat hloucek lidi.
Podival sem se okolo a chvili sem prestal nadavat a z auta se ozvalo
”polib mi prdel”
a okenko se zavrelo, tak sem otevrel dvere a zacal sem zase nadavat a ze slusnej clovek kdyz ohrozi ucastnika provozu a nejen jeho ale i vlastniho syna a manzelku tak se aspon omluvi, nereflektoval na nic..uz sem si fakt zacinal myslet ,ze je hluchej a ze mu asi jednu natahnu aby se mu rozsvitilo, ovsem pan me krapet prekvapil ,protoze zaradil s otevrenejma dverima zpatecku a zacal mi nacouvavat na auto. Upozornil sem ho ,ze jestli se meho auta jenom dotkne tak si to seredne odskace. Zaradil za jedna a pres ostruvek s travou a pres chodnik na kterem staly lidi a s otevrenejma dverima se rozjel jen aby mi ujel. Vzhledem k tomu ,ze uz sem moc nevedel co mu rict tak sem mu rekl ,ze to jeho ohrozeni mne a tunu dalsich prestupku ,ktere udelal mam natocene na svoji palubni kamere a ze to vezu na PCR na prosetreni a tak sem ho nechal odjet. Svym odjezdem ohrozil chodce na chodniku a opet ukazal jaka je to ultrakunda.
nasednul sem do sveho auta, a jel domu a celou cestu sem se musel smat nad tim jak ten borecek ze sebe pred svoji manzelkou a synem udelal naprosteho slabocha a posranou babu .
predstava ,ze bych se takhle zachovla ja tak bych se hanbou propadl ,kdyz by se na me syn podival.
Ohrozi vsechny okolo sebe a i blizke a kdyz pak ma nest vinu tak se posere strachyzyacne jak nejvetsi zbabelec ujizdet a kdyz prijde na uplne lamani chleba tak je tak posranej ,ze kdyz sem mu pohrozil tak i ten slzak radeji schoval :D :D ale kdyz jel jak siron a master super pilot ve svoji mazde tak byl neohrozenej pan silnic ,kterej se neboji, on ma prece novou mazdu, on ma prece super silne auto a on je ten king ,kteremu vsichni lezi u nohou a jeho ego se pomale nevejde ani do toho jeho kombiku. Pak se ovsem najde nekdo jako ja a jakmile je donucenej zastavit a jiz neridi svoje auto tak je razem ta nejvetsi backora a sralbotka a slaboch ze vsech lidi co sem kdy poznal.
vysledek byl ten ,ze pravdepodobne spechali do divadla na sedmou hodinu vecerni, diky jeho bezohledne jizde prisli o deset minut pozdeji, nejen ze nic neuspechal, jeste prijeli pozde a jeste se naprosto zhodil pred svoji familii
Udelat tohle muj otec smeju se mu do konce zivota ze je sracka zbabela :D :D :D
Je az s podivem jak muzi oznacovane vyjadreni ”feministek” ,ze z chlapa za volantem ,ktery je v beznem zivote tichy slusny se stava bezohledne hovado pravdive. Thole byl vzorovej pripad !!!!
Ford Probe 2,5 V6 24v