logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
zmrd mezi nami /respektivre mezi mazdama
cuir Offline
#1 Vloženo : pondělí 21. prosince 2009 21:05:22 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
zmrd mezi nami

tak dnes jsem byl bohuzel nemile prekvapen ,ze i mazdu si koupi naprostej curak.
Jel jsem domu , po zablbnuti s kozzim na parkalu u motodromu.
Uz jsem byl v brne a jedu pres zlutak, celou dobu se na me lepila nejaka arcikunda podotykam ze jsem jel 60, pak prisel kopec dolu a on stale za mnou na metr.
blizili sme se ke krizovatce s uvozem ,kde levy pruh je na odboceni do leva a pravy do prava, kousicek, ani ne 5 metru pred krizovatkou me ta mayda zacla predjizdet z prava, uz sem byl v krizovatce a tocil volantem do leva a on to najednou z toho praveho pruhu skubnul me pred cumak, zastavil sem a zacal sem na nej troubit.
Ten picus jeden vymrdany se mi ani neomluvil vystrazkama za to ze me takhle ohrozil. rekl sem si fajn zmrde chtel si to sam , pekne si te podam. Mel sem cas, plnou nadrz a tak sem se vydal za nim. Asi to pochopil ,ze tentokrat to hodne posral a ze na razil na nejakeho rapla.
Zacal se pokouset o uprk, ovsem co si budem nalhavat v Brne by mi neujel s nicim a uz vubec ne s radovou sestkovou mazdou v kombiku.
Zacal predjizdet po salinovejch pasech, zajizdet do jednosmerek , blikat do prava a odbocovat do levba a celkove dosti ohrozovat provoz.
Vzdy mi udelal cestu a ja jel jen za nim :D :D
Nemel sanci, coz asi po ctvrt hodine pochopil a zajel k parkovisti u divadla, kde to ovsem nejak nezvladl a zajel misto do vjezdu na parkoviste do vyjezdu a zrovna od tam zaclo vyjizdet auto, tak sem ho zablokoval zezadu hodil vystrazky, protoze sem zustal stat v pruhu na storc a cel sem na nej.
V ten moment se otevrely spolujezdcovy dvere a prave zadni dvere a vybehl z nich mladej kluk tak 15 let a asi jeho matka, oba byli vyfiknuti, cili asi spechali do divadla. Borecek byl zablokovanej a nemohl odjet tak sem k nemu dosel, slusne mu zaklepal na okno.
Borecek se na me podival a vytahnul slzak a otevrel okno.
Rekl sem mu ,ze jestli to na me nasplicha tak nejen ze mu rozsekam typak, ale jeste ho zazaluju.
Ruka se mu klepala jak drahemu psovi a slzak celej posranej zase schoval.
Nemel sem v planu ho nejak mlatit , ale chtl sem ho jen servat a tak sem zacal.
nadal sem mu do curaku, do pici , do nedomrdlech potratu a do obrovskejch kokotu.
Po chvili meho nadavani sem se stale nedoskal omluvy a uz se zacal slizat hloucek lidi.
Podival sem se okolo a chvili sem prestal nadavat a z auta se ozvalo
”polib mi prdel”
a okenko se zavrelo, tak sem otevrel dvere a zacal sem zase nadavat a ze slusnej clovek kdyz ohrozi ucastnika provozu a nejen jeho ale i vlastniho syna a manzelku tak se aspon omluvi, nereflektoval na nic..uz sem si fakt zacinal myslet ,ze je hluchej a ze mu asi jednu natahnu aby se mu rozsvitilo, ovsem pan me krapet prekvapil ,protoze zaradil s otevrenejma dverima zpatecku a zacal mi nacouvavat na auto. Upozornil sem ho ,ze jestli se meho auta jenom dotkne tak si to seredne odskace. Zaradil za jedna a pres ostruvek s travou a pres chodnik na kterem staly lidi a s otevrenejma dverima se rozjel jen aby mi ujel. Vzhledem k tomu ,ze uz sem moc nevedel co mu rict tak sem mu rekl ,ze to jeho ohrozeni mne a tunu dalsich prestupku ,ktere udelal mam natocene na svoji palubni kamere a ze to vezu na PCR na prosetreni a tak sem ho nechal odjet. Svym odjezdem ohrozil chodce na chodniku a opet ukazal jaka je to ultrakunda.
nasednul sem do sveho auta, a jel domu a celou cestu sem se musel smat nad tim jak ten borecek ze sebe pred svoji manzelkou a synem udelal naprosteho slabocha a posranou babu .
predstava ,ze bych se takhle zachovla ja tak bych se hanbou propadl ,kdyz by se na me syn podival.
Ohrozi vsechny okolo sebe a i blizke a kdyz pak ma nest vinu tak se posere strachyzyacne jak nejvetsi zbabelec ujizdet a kdyz prijde na uplne lamani chleba tak je tak posranej ,ze kdyz sem mu pohrozil tak i ten slzak radeji schoval :D :D ale kdyz jel jak siron a master super pilot ve svoji mazde tak byl neohrozenej pan silnic ,kterej se neboji, on ma prece novou mazdu, on ma prece super silne auto a on je ten king ,kteremu vsichni lezi u nohou a jeho ego se pomale nevejde ani do toho jeho kombiku. Pak se ovsem najde nekdo jako ja a jakmile je donucenej zastavit a jiz neridi svoje auto tak je razem ta nejvetsi backora a sralbotka a slaboch ze vsech lidi co sem kdy poznal.
vysledek byl ten ,ze pravdepodobne spechali do divadla na sedmou hodinu vecerni, diky jeho bezohledne jizde prisli o deset minut pozdeji, nejen ze nic neuspechal, jeste prijeli pozde a jeste se naprosto zhodil pred svoji familii
Udelat tohle muj otec smeju se mu do konce zivota ze je sracka zbabela :D :D :D
Je az s podivem jak muzi oznacovane vyjadreni ”feministek” ,ze z chlapa za volantem ,ktery je v beznem zivote tichy slusny se stava bezohledne hovado pravdive. Thole byl vzorovej pripad !!!!
Ford Probe 2,5 V6 24v
Wesker Offline
#2 Vloženo : pondělí 21. prosince 2009 21:17:24 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
no comment...Unsure

Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24)
Toyota Celica 4WD turbo - wintrkhár

Nejezdím rychle,létám nízko...
ex Ford Probe V6 Turbo (MAZDA T24 BlackTop) E85 POWER, Toyota Corolla Verso, 2.0 D-4D 66kw

Nejezdím rychle,létám nízko...
Rostakd Offline
#3 Vloženo : pondělí 21. prosince 2009 23:52:54 (UTC)

Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Pekne tak od pulky sem se musel zacit smat jaky tady zijou srabove :D v aute machrove jak svine a kdyz pride na rozbiti huby jsou posrany az na pudu ...

Ford Probe 2.2 GT Turbo r.v. 1989
Škoda Superb 2.5 TDi 2004

Brachovo : Probe GT 2.2 Turbo 1989,Probe 2.0 16V 1995,Probe 2.5 V6 1996
eiffel Offline
#4 Vloženo : úterý 22. prosince 2009 9:50:08 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
raději honím probata než idioty :D

#5 Vloženo : pátek 25. prosince 2009 13:55:34 (UTC)

A to si představ, že těch idiotů denně potkám několik. Z vyššího pohledu v kamionu se to posuzuje kupodivu o dost hůře.

Venito Offline
#6 Vloženo : pondělí 28. prosince 2009 8:59:42 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
panecku tak to je pribeh:) cetl sem to v cekarne u doktora na mobilu, aj sem preslechl svoje jmeno kdyz me volali :o))
Mimochodem je to celkem dobre dokud se potka kokot a normal clovek -je tam jeden ktery umi ustoupit. Ale v momente kdy je to kokot-kokot kdy se jeden nelekne druheho, je uz horsi porizeni a potece krev.........

ProbeII 2.0l_120HP & bixenony

American @ Japan caars
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.