Citace:
zdravim, jsem z prahy a koupil sem si tedka probečko za moc pěkný peníze. Je to 2.5l V6 93´ americka verze. Chtěl bych se zeptat, jestli je někdo v praze nebo blízkém okolí, kdo by se mi podival co a jak?
Já zatim vim o tomhle;
Nejde stahovat okenko u spolujezdce, problem v elektronice. Má s tim někdo zkušenosti? Kde začít hledat?
Včera muj ožralej kámoš zkoušel pásy, tak jsem zjistil, že se moc nezasekavaj, jde to je utahnout nějakym šroubem? At se v tom zbytečně neštouram.
Nefunguje na jednom kole čidlo ABS.
Neustale svití Auto lock.
Občas při brzdění se rozsvítí kontrolka brzd, ale destičky jsou prý na 50%.
A je k tomu laděná koncovka. Pro mě je to šílenej zvuk, nejsem na to zvyklej :D ale při vysokejch otačkach neni slyšet, takže perfektni na dálnici. Vyměnil bych za nějakou pěknou koncovku.(pravděpodobně by šlo o výměnu zadní tlumič - zadní tlumič?)
tak to je zatim vše.. ))
icq 170314273
postni foto at se podivame:)
stahovani okenka bude pravdepodobne problem v tom ovladaci (je tam takovej haluz prepinac a dost casto bejvaj ty kontakty uz opaleny, nekdy je ten prepinac rozlomenej a nedostava to kontakt a tak. Takze pro okenko bych hledal chybu tam, ale samozrejme to muze bejt cokoli jineho (od motorku , pres kabelaz az po skrivene kolejnice)
Se stelovanim pasu nemam zkusenosti, v tom ti neporadim.
cidlo ABS vymen (zkus poptat clena s nickem ”Thulo”, popripade vim ,ze clen ”wesker” ma odeme dve cidla ABS na zadni naprave a myslim ,ze pro ne nema vyuziti, tak se muzes zkusit optat jeho).
Co se tyka vymeny cidla tak je to relativne v pohode, odpojis konektor, vymenis cidlo a zase zapojis konektor.
Nejak si neuvedomuju kontrolku Autolock, cili s tim ti tez nepomuzu (nevim co ma znacit)
pokud se ti rozsviti obcas kontrolka brzd tak to bude malo kapaliny v nadobce. Pri akceleraci a nebo brzdeni se hladina v nadobce zhoupne a cidlo zaznamena pokles a rozsviti se kontrolka (dopln brzdovku DOT4 a bude to ok)
No a posledni bod koncovka-s tim opet nepomuzu...nemam zadnou navic.
A jak sem psal na zac atku..nahod foto at je na co se podivat:)
Ford Probe 2,5 V6 24v