tak fotky sou v poho...pokud nikomu nevadi ze scrooluje doboku tak mi to nevadi....diky docthore a uptedate...;)
s kufrem sem delal to ,ze jak je dole ta zatka v te vane tak byla napul urezla ..cili sem odstanil rez, natrel hemeraitkou a napatlal tam certovo hovno. Po zaschnuti certova hovna..coz bude tak za dva dny to pretru jeste jednou a aji zespoda.
co se tyka te koroze tak mi zadek auta lehce rezne ,protoze byl bourany. cice nic vazneho, na vanu kufru to ani nedoslo ,ale proste to krapet rezne..cili aji t celo budu muset osetrit a opravit to co ten kdo to opravoval pojebal.
No a auto rezne take proto ,ze stalo tri roky v bazaru, ale jak sem psal ,krom toho boreneho zadku je bez skoro bez koroze..
jo a motor pujde ven. Je zadrenej. a bude se tam davat motor z moji bourane mx6.
Pravdepodobne se na to vlitne s Weskerem tenhle vikend co bude...takze odmasluju aby to slo rychlejia wesker nemel tolik prace a v nedeli se mohl venovat zene :D :D
jen tak pro predstavu ...tohle tam pujde...
k probe sem se dostal protoze me jeden mamlas sestrelil a rozbil mi moji mx6... a pojistovna mi zapatila jen skodu ,ale vrak uz odmitla odkoupit...
takhle to vypadalo v celku a pojizdne
no a takhle po nehode
no a takhle dopadl roomster co me sundal
pojistovna obe auta prohlasila za totalku...roomster byl 14 dni starej :D
takze takhle sme se dostal k fordu probe...
Ford Probe 2,5 V6 24v