LAKOVANItak se udalo docela dost noveho.
Na srazu ste rozplesklou masinu videli vsichni.
Takze sem mel ted 14 dni dovolene..z toho prvni tejden sem lakoval masinu a druhej byl na dovci v chorvatsku.
tak a supnu to aji sem at se mate na co podivat..ikdyz ono neni zas az tak na co se divat.
tvoril sem si v photoshopu navrh jak bych chtel aby moje motorka vypadala.
pak sem si od Nightmera zajel vypujcit kompresor a pistole a dalsi drobne serepeticky k tomu urcene.
Zabehl sem do shopu nakoupit vse potrebne (smirky, redidla, tuzidla, barvy, laky a ja nevim co jeste. Celkem sem tam nechal cca 4000kc.
No a smele sem se pustil do prace.
Kvuli padajici plisni ze stropu bylo potreba upravit garaz aby byla vhodnejsi pro lakovani:)
Takze sem jeste zajel koupit igelity, hrebiky a vzal sem starou krabici abych mohl igelity pridelat do panelu. Odstrojenou motorku sem zakryl, stejne tak jako sedacku a dalsi veci co sem mel v garazi. Pak sem tam dal jeste dalsi igelit a nakonec ten svislej co je na fotce.
Kapotaze sem odbrousil a pripravil pro plnic.
pak sem to posyflil plnicem. bohuzel sem si to blbe naredit ,takze od toho posyfleni to fakt nemelo daleko.
coz moc nepridalo na kvalite brouseni a vysledneho jednoliteho podkladu pro lak.
prisla faze olepovani. Zde sem take posral co se dalo. blbe sem se zamyslel a zvolil sem spatnej postup nanaseni jednotlivych barevnych vrstev. coz zapricinilo to ,ze sem mel zdvojnasobenou praci s lepenim a zakrejvanim a jeste kevsemu s nejistym vysledkem, kterej uz ted byl predurcenej k tomu ,ze to bude stat cele za hovno a to tak ze velike a rozmazane.
Pak se tedy zaclo barvit.
tady mi to krapet steklo
no a takhle to vypadalo po laklu
a tady jeste par kvalitnejsich fotek.
pomeranc co je na laku se az lak poradne vyzraje vybrousi a nemelo by bejt nic videt. Stejne tak aji stekance co se mi povedlo nasyflit s lakem.
KAzdopadne je to fakt sajrajt a znova to uz delat nebudu. Leda v profi lakovne ,ale takhle podomacku v garazi uz fakt ne.[/list]
tak a je hotovo.
Kompletne seskladano a otestovano. Nato ,ze sem lakoval poprve to dopadlo si myslim dobre. Pomer cena vykon je dobra. Sem celkem spokojenej.
Pomeranc co tam obcas je tak po vytvrdnuti nebude problem rozlestit. Ale to budu delat az pres zimu.
vsimnete si tech bilejch linii zakoncenejch vdy do pismene X ;)
jedno je na cumaku pod svetlem , druhe je dole na klinu za prednim kolem a treti je na zadku z vrsku za madlem.
no a jeste sem nalepil tankpad s kolenima chranicema na boku nadrze.
DOVOLENA:
video z dovolene v chorvatsku. Najezd ve dvou a plnou polni cca 1800km. Vse super bez jedine chybicky.
http://www.youtube.com/w...9c&feature=youtu.be jeste bude jedno video az ho strihnu a to se asi poserete smichy