logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Morava 2024
white power Offline
#1 Vloženo : neděle 1. září 2024 10:09:10 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Hlavní pořadatelé to zapoměli dát na Probeclub a domlouvalo se to jen na FB kterej boužel všichni nemaj takže to dávám i sem:

Sláva nazdar výletu,
KÁMEN v hajzlu😭, MORAVA je tu🤩!
MORAVA 2024 je tu, dnes už tradiční sraz Probeček se letos uskuteční pro změnu ZDE -> https://www.campsternberk.cz/ protože náš tradiční kemp, s párky masem jen zřídka oplývajícími, je tou dobou již zavřen😥.
PROSÍME VŠECHNY!!! kteří se chtějí zúčastnit, dejte nám co nejdříve vědět! Potřebujeme zamluvit CHATKY!!!

KDY: 27.-29.9.2024
KDE: Autokemp Šternberk https://www.campsternberk.cz/
PROGRAM: páteční restart, sobotní spanilka na oběd a 🏎motokáry🏎 , poté dokončení restartu a v neděli, jakmile alkoholtester dovolí (viď Martin Hladík🤣), hurá domů!
KAM SE HLÁSIT: mně, pošlete mi zprávu na Messengeru

Pokud jste tu noví, či jste na žádném sraze ještě nebyli, pak vězte, že se jedná o pohodové setkání lidí, kteří se znají či neznají (a velmi rychle se poznají) a stráví spolu víkend plný hledání rzi na svých povozech (to většinou stihneme velmi rychle🤣), debatování o autech a všem kolem a tak. Děti jsou vítány, minimálně já nějaký přivezu (a Luboš Bobek či Martin Moudrý snad taky co hoši?). Nezáleží na stavu vašeho Probe, prostě s ním dojeďte! Ať už to máte shnilé a nekompletní jako Pepa Bingyovič, rozpracované jako Petr Landa, v tuningu jako Kefa Probe Gt či v origo nádherném stavu jako los Kaplanos Pavel Kaplan a Lukáš Kaplan - tak jste vítáni!!

Probům zdar!

Vaši pořadatelé - Pepa Bingyovič, Kroupa Lukáš a Zbyněk Lichka
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 1. září 2024 10:12:28 (UTC)

Chatky už by měly bejt zamluvený, takže pokud ještě někdo bude chtít chatku tak si to bude muset domluvit sám.
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Zden Offline
#3 Vloženo : neděle 1. září 2024 19:28:17 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
HuráBigGrin ,
Hlásím se:
1x Probe, 1x chatka
příjezd v pátek odjezd neděle.
Doufám, že Probátko dojede. Po opravě ještě tak daleko nejelo a ani jsem s ním nejel po placené dálnici.

Pepovi jsem to dávno psal tak nevím zda se mám pokoušet zamluvit chatku?

(Messenger nemám a mít nebudu)
Zden Ford Probe 2.5 V6 94
Berlingo
Daewoo Nexia
white power Offline
#4 Vloženo : neděle 1. září 2024 19:49:15 (UTC)

S Pepovou spolehlivostí bych se zamluvenou chatkou moc nepočítal, ale raději se ozvi Lišákovi tel. na něj najdeš v sekci Kámen 2024
Ford Probe 2.2Turbo
BMW R 1150 GS Adventure
Zden Offline
#5 Vloženo : středa 4. září 2024 11:37:26 (UTC)

Ještě dotaz na jídlo a pití. Případně bude alespoň snídaně (když by jinak už měli zavřeno)?
Berlingo
Daewoo Nexia
Zden Offline
#6 Vloženo : pondělí 7. října 2024 21:40:22 (UTC)

Byl jsem rád za setkání na Moravě Love ( i přes 300 km s průjezdem zkolabované Prahy), jen mi trochu vadil chaos v organizaci (změna termínu, změna kempu, nevědomost hospody do poslední chvíle, nevědomost změny místa motokár též do poslední chvíle, změna času placení v kempu ...). Nebýt white powera tak jsem se snad ani nedozvěděl o srazu na Moravě i přesto, že jsem již předtím několikrát písemně komunikoval přímo s 4kocour4.
Musel jsem zrušit lázně (Luhačovice po srazu), přebukovat hotel z Prostějova do Šternberka (dovolená před srazem) a vynechat motokáry (mysleli jsme, že budou v Olomouci) kvůli plánované prohlídce Olomouce s manželkou. To vše na poslední chvíli.
Když jsem jel domů tak se mi rozsvítil control engin a rozhodl se mně stresovat. Dojel jsem domů a vyblikal závadu 4 a 16 (čidlo kliky a egr). Nicméně auto jelo v pohodě (čidlo kliky možná byla stará závada).
Musím se přiznat Facebook mně (se..) štve. Donutili jste mne se připojit přesto, že naše www stránky jsou krásně přehledné a není problém cokoliv zpětně vyhledat (např. u oprav, srazů, apod.) Bohužel nejsou aktuální a raději se pohybujete na nepřehledných stránkách velkého bratra což je velká škoda. Myslím, že tím ztrácíme i nové zájemce. Bylo by určitě dobré alespoň souběžně s Facebookem udržovat aktuální i www stránky klubu.
Berlingo
Daewoo Nexia
4kocour4 Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 31. října 2024 10:00:29 (UTC)

Poděkoval(a): 10x
Was thanked: 11 time(s) in 10 post(s)
Původně odesláno: Zden Jdi na citovaný příspěvek
Byl jsem rád za setkání na Moravě Love ( i přes 300 km s průjezdem zkolabované Prahy), jen mi trochu vadil chaos v organizaci (změna termínu, změna kempu, nevědomost hospody do poslední chvíle, nevědomost změny místa motokár též do poslední chvíle, změna času placení v kempu ...). Nebýt white powera tak jsem se snad ani nedozvěděl o srazu na Moravě i přesto, že jsem již předtím několikrát písemně komunikoval přímo s 4kocour4.
Musel jsem zrušit lázně (Luhačovice po srazu), přebukovat hotel z Prostějova do Šternberka (dovolená před srazem) a vynechat motokáry (mysleli jsme, že budou v Olomouci) kvůli plánované prohlídce Olomouce s manželkou. To vše na poslední chvíli.
Když jsem jel domů tak se mi rozsvítil control engin a rozhodl se mně stresovat. Dojel jsem domů a vyblikal závadu 4 a 16 (čidlo kliky a egr). Nicméně auto jelo v pohodě (čidlo kliky možná byla stará závada).
Musím se přiznat Facebook mně (se..) štve. Donutili jste mne se připojit přesto, že naše www stránky jsou krásně přehledné a není problém cokoliv zpětně vyhledat (např. u oprav, srazů, apod.) Bohužel nejsou aktuální a raději se pohybujete na nepřehledných stránkách velkého bratra což je velká škoda. Myslím, že tím ztrácíme i nové zájemce. Bylo by určitě dobré alespoň souběžně s Facebookem udržovat aktuální i www stránky klubu.

Za chaos se omlouvám(e), letos to nebylo úplně ideální, ale řekněme, že co se mohlo nepovést se nepovedlo. Původní plán byla Morava jako vždy, kemp u Prostějova, motokáry a oběd v Olomouci. Bohužel Moravu, tím, že je to menší, ještě rodinější sraz než Kámen děláme tím stylem, že se podřizuje lidem u kterých máme 90-100% jistotu, že dojedou. Tzn. White Power dle jeho práce sudé/liché víkendy, já nikdy nemůžu kvůli své práci první víkend v Září no a Lišák letos měl neodkladné záležitosti, takže sraz vyšel až takhle na konec Září, jenže zařizování počítalo jako vždy kolem toho 15.
Tím jsme narazili na spoustu problémů, jakožto zavřené kempy, špatné počasí, mou klasickou zapomnětlivost kdy jsem nepřeobjednal včas motokáry a tím pádem jsme museli jet až kamsi za Olomouc aby vůbec nějaké byly. No a to, že Lukáš, který je kousek od Prostějova a je to naše spojka když potřebujeme rychle něco změnit / zařídit se rozhodl odevdat PČR řidičák LOL

Co se týče FB tak jde čistě o to, že dnes se tam bohužel pohybuje víc lidí než tady na fórech. Hold je to pro ně pohodlnější udržovat 1 stránku/ profil, kam si půjdou pokecat s kamarády a když už tam budou tak zkontrolují teda i Probeclub skupinu. Tím, že je tam víc lidí dostane člověk rychleji odpověď + je větší šance že někdo odpoví. Hledat tam něco je za trest, to ano, ale proč hledat když se člověk může zeptat na již 10x vyřešenou věc po 11té, že? Blink
Jinak co se týče aktualizace infa tady tak máme 2 "problémy".
1) Chceme tu s Lišákem dávat na 100% pevné info, aby někdo mohl jít, podívat se na info o srazu, zařídit se dle toho a když si to týden před srazem zkontroluje, bude mít stejné info jako půl roku zpět. Což je samozřejmě problém když 100% pevné info nemáme ani my dva.
2) Trošku jiný problém se stránkami je ten, že nejsou Lišáka, mě, ani nikoho jiného kdo je ještě aktivní. Tuším, že správce a majitel je Jirka T. ? Takže sekce novinky má naposledy sraz v roce 2009, do klubového chatu se už nejde registrovat, sekce informace je tak z 50% dezinformace, galerie členů je složená z aut, co už v 90% skončila buď někde na díly, nebo u svého 3.-4. majitele, atd.
Také teoreticky hrozí, že se na to Jirka prostě vybodne, přestane platit hosting a celé klubové stránky půjdou do kytek.
Ovšem co jsem mu koukal na profil, naposledy tu byl koncem roku 2023, takže snad vidí, že tu ještě nějaká aktivita je a bude se tomu věnovat aspoň stylem, že bude platit hosting.
Jirko, jestli to čteš, děkuji ti za sebe i současné členy Probeclubu, že pořád máme vlastní stránky! Love

Takže Zdene, ještě jednou se omlouvám za letošní zmatky a doufám, že i přes to na srazy nezanevřeš a uvidíme se na Kameni a Moravě 2025! BigGrin

No a nakonec pár fotek z letošní Moravy.
93 GT - Silverstreak
97 GTS
92 Turbo (Kefa)
91 Turbo
94 GT UKčko
ex 89 LX, ex 94 GT - Generál Lee, ex 97 GT - Peci, ex 92 Turbo
Zden Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 31. října 2024 21:17:46 (UTC)

Na Kámen 2025 určitě přijedu (pokud Probe (v nouzi i Berlingo) nebudou stávkovat).BigGrin
Berlingo
Daewoo Nexia
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.