Konečně něco nefunguje na 100%.
Otázka asi na WHITEPOWERA.
Někdy se mi stane, že prostě nestartuji ale když šlápnu znovu na spojku, tak startér "spustí" cívku atd.
Vypadá to podobně, jako když je slabá baterka a zasouvací mechanismus nemá dostatečnou "šupu" ať vlivem proudu baterky nebo blbýho kontaktu, co zasouvá pastorek atd. Baterka je OK. I když startuji zahřátý motor a větrák motoru hned jede -před startováním-tak někdy nastartuje i sním.
Zajímá mě, jestli jde spojit dráty toho spojkovýho spínače aby se toto vyblokovalo( jako spínač polohy v kufru pro čerpadlo paliva).
Vždycky nějak nastartuji ale lepší je jistota- spojku stejně vždy mačkám- při startu.
Když jsem se vrtal v alarmu pod přístrojovkou, tak jsem spínač měl před očima-jak jsem tam visel vzhůru nohama- ale už si nepamatuji, jak to tam u spojkovýho spínače vypadalo.
Prosím, jestli víš jestli to jde nějak spojit(vyblokovat) anebo na spínač nějaký fígl- tak dík za radu.
Nechci to nějak posrat ze startu a nebo čekat až to seženu.
DÍK
A dneska zápich: jedeme na výlet, jede se okolo zahrádek k rybníku a na houby oklikou až k vodě a na jednou sjezd-tak jedu a strašný zvuky "od spodu" ale nakonec OK. A pak si pan chytrý uvědomil, že tudma jezdí krátký traktory.
C5 jsem před sešupem stačil varovat- i když byl nastaven hydroactiv navýšku-tak by to nedal-je to delší.
A pak pan chytrý zjistil, že o kus dál je sjezd na louku úplně plynulý. No to jen tak, že myslet není vždy vědět.
Já jsem se přiznal. Že jsem to ... Tak dík za radu-jestli víš tu spojku ...