Zdar chlapi, chci jen říct --dajte si prosím "bacha" na zimní vodu do butylky ostřikovačů-protože mě už to dvakrát vypšouklo -zamrzlo.
Furt si člověk myslí, že je čas ale není.
Protože jsem to jednou lepil alkaprénem- ale fungovalo to- ale podruhý už jsem si to nenechal líbit já a zavařil jsem bandasku prostě pájkou a cárama s kanystru a je to ok.
Takže dejte si tam zimní tekutinu, ať nemáte puklou bandasku jako já-- snad to tak opravený tentokrát vydrží.
Trochu odbočím-to C5má buťolu na ostřikovače asi 7 litrovou (s ostřik. světel, jinak poloviční) ale kam to tam teče je přes jakýsi gufero a samozřejmě to po létech netěsní--takže žabožrouti (nebo my) můžeme využít jen to co tam vejde ------po to gufero ----než--to teče ven.
Citroen C5 je velká dobrá loď ale má svý taky velký "muchy"------samozřejmě máte i jiný auta.
Takže tady nechci opruzovat s jinýma autama- stejně PROBIK JE NEJLEPŠÍ-stoji chudáček na dvorku -a kdo si ho všimne, - musím nějak dát ty lanovody. ale jinak je to pořád nejlepší "fáro" ---tedas těch třech , co mám.
No ta C5tka je asi lepší ale zase to není spúorťák. Takže ahoj---- co jim mám kecat--pochooppte mě čau