logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Náplň v ostřikovačích
jubileus Offline
#1 Vloženo : středa 2. října 2013 21:25:01 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Zdar chlapi, chci jen říct --dajte si prosím "bacha" na zimní vodu do butylky ostřikovačů-protože mě už to dvakrát vypšouklo -zamrzlo.
Furt si člověk myslí, že je čas ale není.

Protože jsem to jednou lepil alkaprénem- ale fungovalo to- ale podruhý už jsem si to nenechal líbit já a zavařil jsem bandasku prostě pájkou a cárama s kanystru a je to ok.
Takže dejte si tam zimní tekutinu, ať nemáte puklou bandasku jako já-- snad to tak opravený tentokrát vydrží.

Trochu odbočím-to C5má buťolu na ostřikovače asi 7 litrovou (s ostřik. světel, jinak poloviční) ale kam to tam teče je přes jakýsi gufero a samozřejmě to po létech netěsní--takže žabožrouti (nebo my) můžeme využít jen to co tam vejde ------po to gufero ----než--to teče ven.
Citroen C5 je velká dobrá loď ale má svý taky velký "muchy"------samozřejmě máte i jiný auta.

Takže tady nechci opruzovat s jinýma autama- stejně PROBIK JE NEJLEPŠÍ-stoji chudáček na dvorku -a kdo si ho všimne, - musím nějak dát ty lanovody. ale jinak je to pořád nejlepší "fáro" ---tedas těch třech , co mám.

No ta C5tka je asi lepší ale zase to není spúorťák. Takže ahoj---- co jim mám kecat--pochooppte mě čau

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.