Ahoj, prosím vás. Od soboty mi probátko zlobí, jel sem nakoupit, vše bylo v pořádku, poté co sem nasednul do auta a nastartoval jsem tak to divně skákalo otáčky cca. do 2k, ale na plyn to nereagovalo, potom sem to vypnul a zkusil ještě 2x a stále ta stejná závada. otevřel sem kapotu zkoušel kabely vše bylo tam kde mělo a správně zasunuté. Zavolal sem přítelkyni at pro me prijede ze mi to nejde nastartovat, prijela a chtel sem ji ukazat co to dela ... a bum, nastartovalo to jakoby nic ! nez sem dojel domu tak tesne pred barakem, pote co sem se rozjizdil ze STOPky, jednicku sem dal rozjel sem se chtel sem dat dvojku ale chciplo to, nastesti sem to zaparkoval a zkousel nastartovat a zase to stejny jak u obchodu, neslo to ... volal sem Jardovi (JDlesk 2,5 V6, ze stejneho mesta) a rikal ze se prijede do hodky nato juknout, prijel otevrel kapotu, jen vyndal kabely od svicek a zase je tam dal... nastartoval sem jakoby se nic nedelo, vytocit to slo krasne jak sem chtel(jak omezovac chtel) a vse bylo v pohode, od te doby mam strach nekam jet :D nestalo se nekomu neco podobneho ??? Rozdelovac byl menen(nicmene muze byt zase v cudu) immobilizer by to snad nedovolil ani nastartovat(aspon myslim) jinak vazne nevim co by stim mohlo byt ... pri jizde se auto chova normalne bez ztraty otacek.
Ford Probe 2.0l 85kW, 94 ...