Zdravím všechny,
než začnu, tak bych Vám rád popřál hodně úspěchů a najetých kilometrů v novém roce.
A proč jsem založil tohle téma ?
Mnozí z Vás jistě neunikly sporu, který se cca před půl rokem děl mezi mnou a Opečkem kvůli porouchanému Armygreenovy. Do teď mě to neskutečně se*e a to za to úžasný nebohý auto, které jsem fakticky dojebal a do teď si to vyčítám. Dal bych cokoliv vrátit to zpět a znovu se v něm vozit. Další věcí je konverzace mezi mnou a tebou Opečko ... Ačkoliv jsem to psal několikrát, napíšu to znovu: Opravdu jsem ti nic nezatajil a ani by mě nenapadlo s tebou, který mi pomohl vyhrabat se ze srabu, ve kterém jsem byl, jakkoliv vymést a opravdu jsem s tebou jednal narovinu a řekl ti vše tak jak bylo - žádné kecy okolo a přibarvování té situace, ale opravdu slovem chlapským jsem jednal fér !
K tomu co se dělo po uzavření k. smlouvy ...
Je fakt, že ani v tu chvíly jsem nejednal jako chlap ale jako rozmazlený parchant, který se schovává za rodinu. Ale snad se dá pochopit to, že jsem v takové situaci byl poprvé v životě a tak jsem se zkrátka obrátil na rodinu, která se mi snažila v té situaci pomoct a poradit, jelikož jsem v tu chvíli byl student a prostě jsem ty prachy neměl jak sehnat. Taky je pravdou, že to co jsem psal, nebylo z mé hlavy a když si to teď pročítám, tak bych si opravdu nafackoval a vypil vodu z pračky... Co pro mě bylo nemožným, se stalo - peníze jsem sehnal ale od tebe Opečko reakce žádné - do teď nevím, jak to tedy je a rád bych byl po tom půl roce v obraze co se týče auta a jeho provozu.
Je fakt, že za ten půl rok jsem si dost věcí uvědomil a změnil své jednání a tak doufám, že zde budu moci s klidným svědomím působit, jelikož jsem byl majitelem 2 Probátek a rozhodně tu etapu nehodlám ukončit. Mám po škole, našel jsem si práci a rád bych do třetice všeho dobrého začal z Probákem znova a udělal vše potřebné pro to aby sloužil a vozil mě na všechny srazy .... Nebo je zde snad někdo proti ?
Budu rád za všechny názory a odpovědi.
MĚJTE SE BORCI !
Zdraví Probefanda
Majkl
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX