logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Do nového roku, nový začátek ...
Majkl Offline
#1 Vloženo : neděle 6. ledna 2013 19:48:19 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Zdravím všechny,

než začnu, tak bych Vám rád popřál hodně úspěchů a najetých kilometrů v novém roce.

A proč jsem založil tohle téma ?

Mnozí z Vás jistě neunikly sporu, který se cca před půl rokem děl mezi mnou a Opečkem kvůli porouchanému Armygreenovy. Do teď mě to neskutečně se*e a to za to úžasný nebohý auto, které jsem fakticky dojebal a do teď si to vyčítám. Dal bych cokoliv vrátit to zpět a znovu se v něm vozit. Další věcí je konverzace mezi mnou a tebou Opečko ... Ačkoliv jsem to psal několikrát, napíšu to znovu: Opravdu jsem ti nic nezatajil a ani by mě nenapadlo s tebou, který mi pomohl vyhrabat se ze srabu, ve kterém jsem byl, jakkoliv vymést a opravdu jsem s tebou jednal narovinu a řekl ti vše tak jak bylo - žádné kecy okolo a přibarvování té situace, ale opravdu slovem chlapským jsem jednal fér !

K tomu co se dělo po uzavření k. smlouvy ...

Je fakt, že ani v tu chvíly jsem nejednal jako chlap ale jako rozmazlený parchant, který se schovává za rodinu. Ale snad se dá pochopit to, že jsem v takové situaci byl poprvé v životě a tak jsem se zkrátka obrátil na rodinu, která se mi snažila v té situaci pomoct a poradit, jelikož jsem v tu chvíli byl student a prostě jsem ty prachy neměl jak sehnat. Taky je pravdou, že to co jsem psal, nebylo z mé hlavy a když si to teď pročítám, tak bych si opravdu nafackoval a vypil vodu z pračky... Co pro mě bylo nemožným, se stalo - peníze jsem sehnal ale od tebe Opečko reakce žádné - do teď nevím, jak to tedy je a rád bych byl po tom půl roce v obraze co se týče auta a jeho provozu.

Je fakt, že za ten půl rok jsem si dost věcí uvědomil a změnil své jednání a tak doufám, že zde budu moci s klidným svědomím působit, jelikož jsem byl majitelem 2 Probátek a rozhodně tu etapu nehodlám ukončit. Mám po škole, našel jsem si práci a rád bych do třetice všeho dobrého začal z Probákem znova a udělal vše potřebné pro to aby sloužil a vozil mě na všechny srazy .... Nebo je zde snad někdo proti ?

Budu rád za všechny názory a odpovědi.

MĚJTE SE BORCI !

Zdraví Probefanda

Majkl
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 6. ledna 2013 20:55:50 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Myslím že se nemusíš bát tady s náma dál fungovat a když dorazíš na sraz tak tě v dehtu a peří nikdo máchat nebude. BigGrin
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Majkl Offline
#3 Vloženo : neděle 6. ledna 2013 21:04:07 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Spis bych byl nerad ve Vasich ocich za krypla a rad bych s tim vsim zacal odznova a taky chci mit kolem sebe pratele a nebyt s nikym ve sporu. Probeclub je takova jedna velka rodina a rad bych se do ni opet zapojil ..
Ford Probe GT 2,5 V6 24V - B&W
Ford Probe GT 2.5 V6 Automat - Army - EX
Ford Probe 2.0 16v - Bělouš - EX
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.