Díky, díky.
Měl bych technický dotaz na brzdy...
Začínám uvažovat o jejich obměně, zadní nejsou nejzdravější a přední budou chtít taky.
Takže můj dotaz je především na přední.
Chtěl bych zlepšit brzdný účinek, pochopitelně za co nejlevněji. Můžu tam dát nový seriový díl, kterým si moc nepolepším, nebo něco jinačejšího...
Z Xedose jsem zavrhl po Cuirových laboracích.
Pachezzova metoda mě taky odrazuje jeho zkoušením jestli to, či ono bude pasovat. Navíc za 600+ dolarů mě to moc neláká.
Napadá vás tedy nějaká jiná alternativa? Co se série týče, tak jsem koukal na kelly a bral bych případně komponenty od ATE, cenově nevím zda-li myslej 1600 za jeden nebo oba kotouče celkem + desky 1200 na jeden třmen, nebo celkem na oba...
Myslím si že cena je za jeden, ale co kdyby za oba... ;)
To jsem za bůra a ještě práce mechoše.
Pochopitelně bych to chěl zvládnout sám, uvidíme.
Na zadek určitě postačí ATE.
Jinak jsem koukal i na Idahův shop a na Probe nic nemá. ?
Nechtěl bych ale udělat to, že koupím nové seriové věci a po chvíli mi nebuou stačit a budu koukat po něčem jiném.
Jinak už mám hotovou elektriku zadních světel. Foto bude, později.
Na autě jsou US lampy.
Původně to bylo uděláno tak, že jsem měl dvoje brzdovky a troje obrysovky. Brzdo/obrysovky měli dvoje vlákna. Potom jednu zpátečku, na levou stranu byla přivedena z pravé. A tedy mlhovku jsem neměl žádnou.
Naštěstí drát od mlhovky byl jen volně ležící= neustřižen, nezlikvidován a tudíž jsem "zrušil" jednu brzdovku a udělal z ní brzdo/mlhovku. Poté jsem od levé mlhovky tahal kabel na pravou mlhovku...
Chtěl jsem zachovat dvojí brzdovky, tak jsem ještě tahal další elektriku a původní trochu upravil. Schema hodim časem.
Lampy ještě nejsou na místě, ale žárovky mi fungujou dle přání :)
A teď se budu matlat s kitem. Na to potřebuju váhu, laboratorní.
Jo, nemáte někdo tankovací hadici, jak jsem psal, že je špatná. Třeba Thullo_probefanatik :)
Kdysi jsem čet, že Kaprolet kšeftuje s brzdama. Mátě někdo zkušenost? Zkusim ho kontaktovat...
KLDE 1997
Obě ruce levý. Nic neumim, nic nedělám...