Přátelé,
toto není nic jiného než honění si trika, plácání se po rameni a ukazování všem, jak jsme my - pouliční opraváři dobří :o) koho to nezajímá, ať to nečte a rovnou to zavře :o)
Včera dopoledne ke mě přijel místní člen CUIR ještě s jedním kolegou, který chtěl MOTOR z mého Probe - jenž bohužel díky našim zákonům pro pozemní komunikace muselo jít na díly. (je to to s pravostranným řízením)
UPOZORŇUJI, že CUIR je ELEKTRIKÁŘ, já jsem CHEMIK a ten poslední klučina - pracovně zvaný ´MLADEJ´ je student GYMNÁZIA :o)
V polních podmínkách - tedy BEZ VODY, BEZ ELEKTŘINY a BEZ pořádného množství HADER jsme se SAMI PUSTILI DO PRÁCE v prázdné garáži bez kanálu jen s gola sadou, pár šroubováky a nesměla chybět ani kladiva :o)
Jediné pořádné vybavení byla zapůjčená žirafa - bez té by to bylo horší pravda ;o)
Na fotkách je - na první, jak provádíme zkušební jízdu - nechtěl jsem prodávat zajíce v pytli - takže jsme se projeli, prokontrolovali jak to šlape a když se MLADEJ ujistil, že je vše OK, vrhli jsme se na to...
Ukázalo se, že MECHANIČINA je jen velká spousta šroubování sem a tam :o) Začali jsme v 11:00 a pomaličku, abychom nedělali žádné chyby, tak s důkladným kontrolováním všeho jsme ho měli v 16:30 venku... A ZADARA! :o)
Na dalších fotkách je vidět průběh - ŠPINAVOU práci si odvedl MLADEJ sám - taky tak vypadal :o)
No a na poslední fotce je krásně vidět, jak 170koní nahradil jeden vůl :o)
Všechny fotky jinak zde:
Pouliční OpravářiTHULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb