logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
vyrobny stitok
livedjmalo Offline
#1 Vloženo : pondělí 26. září 2011 13:25:46 (UTC)

Poděkoval(a): 41x
Zdravim ,chcel by som vediet kde nase probecka maju stitok ....Dnes som mal kupcu na moje 2.2 gl ale mi vravel ze nema stitok a tak sa nebude dat prepisat....

Dakujem za info
Ford Probe Gt turbo
no_namE303 Offline
#2 Vloženo : pondělí 26. září 2011 13:29:16 (UTC)

Poděkoval(a): 16x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Co jsem koukal tak výrobní štítek je na koroserii když otevřeš dveře řidiče pak je na blatníku , na palubce a ještě někde myslím jo a u motoru na karoserii.
Ex Ford Probe GT Turbo :(
white power Offline
#3 Vloženo : pondělí 26. září 2011 13:56:28 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Výrobní štítek je v rámu dveří řidiče pod tím kolíkem kterým se dveře zajišťují. Je to samolepka s údaji od výrobce a to je to co zajímá techniky na evidenčce, bohužel u aut po lakování tahle nálepka bývá stržená. Další plechovej štítek bývá ještě přinejtovanej vedle VIN v motorovým prostoru. Další štítky jako ten na palubce, na blatníkách, dveřích atd. jsou jen samolepky s VIN a to technika při evidenčce nezajímá. Nedávno jsem to řešil kdyžjsem přihlašoval Jeepa, tak po mě technik mimo VIN chtěl ještě štítek, tak jsem mu ukázal asi 10 míst kde bylo VIN až jsme narazily na samolepku přímo na dveřích o který prohlásil že je to ono co ho zajímá, sám nechápu jak blbá samolepka na dveřích, který jsou výměnej díl, může znamenat rozdíl mezi tím že projdu nebo neprojdu evidenční kontrolou. Nevím co by se dělo kdyby ty dveře v minulosti někdo vyměnil. Poslední dobou začínám mít takovej pocit že se nastavujou takový pravidla by se starší auta nedaly prodat a ani nemohli normální cestou projít STK a majitelé je daly sešrotovat a prodávaly se jen nový auta který splňujou emisní normy a podobný sračky nastavený někde v Bruselu.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
1 user thanked white power for this useful post.
no_namE303 Offline
#4 Vloženo : pondělí 26. září 2011 18:26:05 (UTC)

Poděkoval(a): 16x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Přesně tak je to jen cílená likvidace starých aut viz Bursíkův zákon s Ekodaní.
Ex Ford Probe GT Turbo :(
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.