Původně odesláno: MoTOslav Původně odesláno: cuir sry...spatne sem se podival do nadpisu. nevsim sem si ,ze tam mas motorizaci uvedenou. klikl sem jen na neprectene tema a cetl text, nikoli nadpis. Poptam se kamose, mozna neco bude mit, popripade ho odkazu sem na tenhle topic aby se ti ozval primo.
to by byla parada, nove se mi nechce kupovat :)
cidlo je k mani cena je 400kc plus posta. Posta je 100kc na dobirku a nebo 50kc kdyz posles penize na ucet.
cidlo ma pouze jedno a nijak extra se ho zbavovat nepotrebuje, proto je cena vyssi a nemena.
Omlouvam se za spozdeni, posilal sem mu odkaz ,ale protoze forum prechazelo na novej system a ne vsechny registrace se povedlo prevest tak se mu jiz nedari pod starymi udaji prihlasit a znovu se registrovat nechtel. ja sem to bohuzel bral jako vyrizenou vec, kdyz sem mu poslal odkaz. ted mi psal ,ze se sem teda nedostal ,takze to resim za nej dal.
pokud mas o cidlo zajem tak pisni na sebe nejakej kontakt , mejl a nebo telefon, ikdealne oboji a domluvime zbytek. jako treba adresu dodani, pripadne ti poslu cislo uctu.
nemusis mit strach poslat penize predem, je to hodne dobrej kamarad, a myslim ,ze kdyz se tu za nej zarucim tak to ma nejakou vahu. Zatim ahoj.
Ford Probe 2,5 V6 24v