logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
snimac otacek 2,5 V6 24v
MoTOslav Offline
#1 Vloženo : úterý 19. dubna 2011 9:33:43 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
nemate nekdo na prodej? cim drive tim lepe :)
Jirka T Offline
#2 Vloženo : středa 20. dubna 2011 14:31:56 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
Pošli foto jak to vypadá a kde to je umístěné, podívám se.
Jirka T
MoTOslav Offline
#3 Vloženo : středa 20. dubna 2011 17:54:06 (UTC)

cidlo polohy klikove hridele je pod hlavni remenici-u kliky (z prave strany) aspon tak mi to bylo receno, sam jsem to jeste nevidel
MoTOslav Offline
#4 Vloženo : středa 20. dubna 2011 21:27:20 (UTC)

cuir Offline
#5 Vloženo : středa 20. dubna 2011 23:51:12 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
sry...spatne sem se podival do nadpisu. nevsim sem si ,ze tam mas motorizaci uvedenou. klikl sem jen na neprectene tema a cetl text, nikoli nadpis. Poptam se kamose, mozna neco bude mit, popripade ho odkazu sem na tenhle topic aby se ti ozval primo.
Ford Probe 2,5 V6 24v
MoTOslav Offline
#6 Vloženo : čtvrtek 21. dubna 2011 7:27:34 (UTC)

Původně odesláno: cuir Jdi na citovaný příspěvek
sry...spatne sem se podival do nadpisu. nevsim sem si ,ze tam mas motorizaci uvedenou. klikl sem jen na neprectene tema a cetl text, nikoli nadpis. Poptam se kamose, mozna neco bude mit, popripade ho odkazu sem na tenhle topic aby se ti ozval primo.

to by byla parada, nove se mi nechce kupovat :)
cuir Offline
#7 Vloženo : pondělí 25. dubna 2011 22:38:11 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Původně odesláno: MoTOslav Jdi na citovaný příspěvek

cidlo je k mani cena je 400kc plus posta. Posta je 100kc na dobirku a nebo 50kc kdyz posles penize na ucet.
cidlo ma pouze jedno a nijak extra se ho zbavovat nepotrebuje, proto je cena vyssi a nemena.
Omlouvam se za spozdeni, posilal sem mu odkaz ,ale protoze forum prechazelo na novej system a ne vsechny registrace se povedlo prevest tak se mu jiz nedari pod starymi udaji prihlasit a znovu se registrovat nechtel. ja sem to bohuzel bral jako vyrizenou vec, kdyz sem mu poslal odkaz. ted mi psal ,ze se sem teda nedostal ,takze to resim za nej dal.
pokud mas o cidlo zajem tak pisni na sebe nejakej kontakt , mejl a nebo telefon, ikdealne oboji a domluvime zbytek. jako treba adresu dodani, pripadne ti poslu cislo uctu.
nemusis mit strach poslat penize predem, je to hodne dobrej kamarad, a myslim ,ze kdyz se tu za nej zarucim tak to ma nejakou vahu. Zatim ahoj.
Ford Probe 2,5 V6 24v
MoTOslav Offline
#8 Vloženo : středa 27. dubna 2011 8:47:36 (UTC)

Původně odesláno: MoTOslav Jdi na citovaný příspěvek

cidlo je k mani cena je 400kc plus posta. Posta je 100kc na dobirku a nebo 50kc kdyz posles penize na ucet.
cidlo ma pouze jedno a nijak extra se ho zbavovat nepotrebuje, proto je cena vyssi a nemena.
Omlouvam se za spozdeni, posilal sem mu odkaz ,ale protoze forum prechazelo na novej system a ne vsechny registrace se povedlo prevest tak se mu jiz nedari pod starymi udaji prihlasit a znovu se registrovat nechtel. ja sem to bohuzel bral jako vyrizenou vec, kdyz sem mu poslal odkaz. ted mi psal ,ze se sem teda nedostal ,takze to resim za nej dal.
pokud mas o cidlo zajem tak pisni na sebe nejakej kontakt , mejl a nebo telefon, ikdealne oboji a domluvime zbytek. jako treba adresu dodani, pripadne ti poslu cislo uctu.
nemusis mit strach poslat penize predem, je to hodne dobrej kamarad, a myslim ,ze kdyz se tu za nej zarucim tak to ma nejakou vahu. Zatim ahoj.

diky ale uz jsem si sehnal :)
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.