logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Chyby s VRISy a O2 senzory
Walli Offline
#1 Vloženo : středa 30. března 2011 21:11:18 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Zdravím,
předem se omlouvám, protože prakticky zakládám téma skoro to samé, jak na minulém fóru, ale to bohužel už asi neexistuje. Tenkrát jsem vybklikával chyby z jednotky a vyběhly mi chyby na VRISu a obou lambdách. Jak jsem maličko pochopil z tohoto tématu, tak ty chyby jsou spolu spojený (bohužel má angličtina je bídná). S Badem jsme spolu o víkendu ověřovali funkčnost VRISu a vypadá to, že je v pořádku, ale byl jsem upozorněn, že problém by mohl být v konektoru, který je v obrázku a to přesně v části s šipkou, kde ten káblik visí fakt na vlásku Sneaky . Ten konektor by měl mít spojitost s čidlem klepání a za normálních okolností je uchycen přibližně v těch místech na takovým držáčku ... A teďka se chci zeptat, může být problém v tom a pokud ano, neválí se u vás někomu doma? Stačí mi klidně i jenom ta samice, hlavně aby byla uštíplá trochu dál a šlo to nějak napojit.
Hlavní důvod proč to řeším je ten, že to stopro způsobuje můj problém "omezovač na 5600rpm" atd.
Probe GT 2,5 V6 24V 1993
Walli Offline
#2 Vloženo : středa 30. března 2011 21:25:36 (UTC)

Možná, že další rozhřešení je i tady, ale angličtina a já prostě ne-e Glare
Probe GT 2,5 V6 24V 1993
Walli Offline
#3 Vloženo : pondělí 4. dubna 2011 13:03:10 (UTC)

No tak konektor vyměněn a dělá to pořád ... kecal jsem s jedním mechanikem od Forda a ten říkal, že je možný, že je auto přeplý v nouzovým režimu, ale nevím, jak to poznám ... možná ještě zkusím zběhnout na STK a změřit si přes digitál otáčky, zda fakt jenom nekecá otáčkoměr ....
Probe GT 2,5 V6 24V 1993
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.