logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
P: pd acer C530 - NAVIGACE
cuir Offline
#1 Vloženo : sobota 9. října 2010 14:03:59 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)

Zdravim ,prodam svoje PDA, ktere jsem vyuzival z 99% jako navigaci.
baleni obsahuje:
Samotny pristroj ve velmi peknem stavu
kozenkovy obal na pristroj
drzak na sklo
original nabijecka do auta
sitova nabijecka na 230V
dotykove pero
4GB SD card
USB kabel pro propojeni s PC

v baleni chybi:
CD se softwarem a manualy, ani jedno jsem nikdy nepouzil, vzdy jsem vytahnul kartu z PDa strcil ji do ctcky v NTB a nahral patricne soubory kam bylo treba.

Zarizeni je plne funkcni, na samotnou baterii pri plnem osvitu displaye vydrzi navigovat cca 1 hodinu.
Prodavam i vcetne softwaru Igo-8. Jedna se o cracklou verzi, ale funguje na jednicku.

odkaz na recenzi:
http://palmare.idnes.cz/...=A070313_150612_pda_ola

cena: 2000kč
Na dobirku nezasilam ! - kdyz uz to bude chtit nekdo poslat tak jedine penize predem na ucet (nebudu ze sebe delat saska a posilat to po republice aby si to kupujici na poste nevyzvednul. Myslim ,ze povest tu na foru mam dobrou ,takze z moji strany rozhodne k zadnemu ojebani nedojde. Uprednostnuji osobni predani, kde si muze zakaznik vyzkouset funkcnost pristroje - nechci aby pak nekdo brecel ,ze mu to posta rozbila a podobne.
O cene se da jednat, rozumne dohode se nebranim.

Pripadne dalsi dotazy rad zodpovim bud primo zde na foru, ci v SZ nebo ICQ 259241753 nebo na mobilu 775110236.

Verim ,ze s pristrojem budete maximalne spokojeni tak jako ja a nebo moje pritelkyne ,ktera tvrdi ,ze koupe tohoto PDA s moznosti navigace byl nejlepsi kup ,ktery jsem v zivote udelal :D skoncily hadky s navigovanim v aute a jizda do neznama je klidna a pohodova.

Duvod prodeje: koupil jsem si nokii, ktera ma take navigaci tak je zbytcne abych mel dva pristroje co umi v podstate to same.
Ford Probe 2,5 V6 24v
cuir Offline
#2 Vloženo : sobota 9. října 2010 18:08:54 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
PRODANO prosim o samznuti nebo lock..diky ;)
Ford Probe 2,5 V6 24v
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.