Zdravim ,prodam svoje PDA, ktere jsem vyuzival z 99% jako navigaci.
baleni obsahuje:
Samotny pristroj ve velmi peknem stavu
kozenkovy obal na pristroj
drzak na sklo
original nabijecka do auta
sitova nabijecka na 230V
dotykove pero
4GB SD card
USB kabel pro propojeni s PC
v baleni chybi:
CD se softwarem a manualy, ani jedno jsem nikdy nepouzil, vzdy jsem vytahnul kartu z PDa strcil ji do ctcky v NTB a nahral patricne soubory kam bylo treba.
Zarizeni je plne funkcni, na samotnou baterii pri plnem osvitu displaye vydrzi navigovat cca 1 hodinu.
Prodavam i vcetne softwaru Igo-8. Jedna se o cracklou verzi, ale funguje na jednicku.
odkaz na recenzi:
http://palmare.idnes.cz/...=A070313_150612_pda_ola
cena: 2000kč
Na dobirku nezasilam ! - kdyz uz to bude chtit nekdo poslat tak jedine penize predem na ucet (nebudu ze sebe delat saska a posilat to po republice aby si to kupujici na poste nevyzvednul. Myslim ,ze povest tu na foru mam dobrou ,takze z moji strany rozhodne k zadnemu ojebani nedojde. Uprednostnuji osobni predani, kde si muze zakaznik vyzkouset funkcnost pristroje - nechci aby pak nekdo brecel ,ze mu to posta rozbila a podobne.
O cene se da jednat, rozumne dohode se nebranim.Pripadne dalsi dotazy rad zodpovim bud primo zde na foru, ci v SZ nebo ICQ 259241753 nebo na mobilu 775110236.
Verim ,ze s pristrojem budete maximalne spokojeni tak jako ja a nebo moje pritelkyne ,ktera tvrdi ,ze koupe tohoto PDA s moznosti navigace byl nejlepsi kup ,ktery jsem v zivote udelal :D skoncily hadky s navigovanim v aute a jizda do neznama je klidna a pohodova.
Duvod prodeje: koupil jsem si nokii, ktera ma take navigaci tak je zbytcne abych mel dva pristroje co umi v podstate to same.
Ford Probe 2,5 V6 24v