logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
S_P_Z
Whoever Offline
#1 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 3:53:55 (UTC)

Ahoj lidičky...jsem tu nový, Probe jsem si koupil před devíti dny (láska na první pohled:) a moje zatím jediná úprava byla výměna oleje. Vím, tuning to není nic moc..Wink Teď se do toho chci pustit, ale zatím moc nevím jak. Takže když mi do začátku občas s něčím poradíte, budu Vám moc vděčný.
Tak, to bylo k představení Smile. Teď už můj první dotaz: Všiml jsem si, že hodně z Vás sundalo přední espézetku. Chápu, že aerodynamika je důležitá:-), ale co na to ochránci zákona? Je to v souladu s jejich moudrostmi nebo jsou s tím problémy?
Díky a čau:)

Jirka T Offline
#2 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 4:17:56 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
V nedávné době mě policajti stavěli 2x. Jednou jsem jim musel ”nafouknout balónek” a podruhé jsem se s mini handrkoval ohledně přídavných světel Cool
Ani v jednom případě neříkali ohledně přední poznávačky nic. Dokonce v jednom případě policajt kontroloval podle techničáku SPZku a když zjistil že ji ve předu nemám, tak šel bez muknutí do zadu.

Jirka T
Jirka T
Mireček Offline
#3 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 9:44:29 (UTC)

Jojo. Svatá pravda. Taky mě párkrát stavěli policajti a že nemám přední značku ještě žádnýmu nevadilo. A kdyby jo, řekneš, že ti upadla, protože do tebe někdo nacouval. Je ale pravda, že podle novejch předpisů musí být značka doslova přišroubována šrouby a nesmí být pouze nacvaknutá na plastový podložce. Takže je asi otázka času, kdy se to začne kontrolovat a pokutovat. Mě osobně to ale stejně nedonutí si jí tam dát.

Mireček
94 Red GT
Mireček
76 Green Jeep CJ5
TomKING Offline
#4 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 9:44:51 (UTC)

To muzu potvrdit - taky uz me staveli nekolikrat a kvuli sundany predni SPZ nerekli nikdy ani slovo.

93 Dark-Red Probe GT
Simona Offline
#5 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 9:48:06 (UTC)

To ja mám zas iné skúsenosti.Trištvrte roka som chodila bez prednej špz,najprv ma tolerovali a potom po mne tvrdo išli.Dala som si malú reflexnú nalepovaciu špz,ale ani to neni bohviečo okrem toho,že to je pekné.Velakrát mi už zobrali za to techničák a boli opletačky.A tak mám teraz nahodenú tabulku podla toho,ktorý policajti majú hliadku...
Tak držím palce,dobre si rozmysli,čo urobíš...papaBlushing

Sadar Offline
#6 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 15:14:19 (UTC)

V Praze je to pohoda ale v LTM je to katastrofa jsou po tobe schopny strilet.... Ale v Praze je to OK ja ji tam nemam uz 13 měsícu a stalo me to cca 1500 a vse mimo Prahu.

Marauder Offline
#7 Vloženo : pondělí 26. listopadu 2001 16:27:15 (UTC)

Je fakt, že ani já jsem vyloženě pokutu za chybějící SPZ nedostal, ale když už mě zastavili něco prostě vždycky našli. No a když se ptali na SPZ řekl jsem, že mi jí urazil někdo u Hypernovy apod... vždycky se jen usmáli a pustili mě, nemám jí tam skoro rok a OK ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
eiffel Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 10. prosince 2009 15:13:11 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
koukám zlatý časy...

#9 Vloženo : čtvrtek 10. prosince 2009 16:48:11 (UTC)

Ja mel vepredu nalepku , misto SPZ , protoze tu mi nekdo ukradl. A normalne mi zakazali jizdu dal a odjeli. Pry se nesmi vubec jezdit uz nez prdni SPZ, a kdyz reknes ze ti upadla asi za jizdy , nesmis pokracovat dal v jizde.

eiffel Offline
#10 Vloženo : čtvrtek 10. prosince 2009 16:59:39 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
no nevím, pokud by mi upadla za jízdy, tak bych normálně dojel, ale za menší a nebo nalepenou RZ už tu flastry byly...

Každopádně tyhle starý témata jsou celkově dost zajímavý ;-)

#11 Vloženo : čtvrtek 10. prosince 2009 17:03:01 (UTC)

http://www.povinne-rucen...azby.cz/ztrata-SPZ.html
/////
Jo ja sem se fakt nasmal kdyz sem todle cetl :o)

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.