logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
h.i.d. sady
Apollo Offline
#1 Vloženo : úterý 13. listopadu 2007 10:03:55 (UTC)

zdarec kluci, chtěl bych to koupit, ale nějak nevím kterou, díval jsem se tak cca na 5-6 prodejců, a každý píše že právě jeho sada je nejlepší a takové ty známé kecy. tak bych byl moc rád kdyby mi někdo nějakou dobrou doporučil. Díky

Venito Offline
#2 Vloženo : úterý 13. listopadu 2007 18:31:26 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
u HID poradne zadna znacka ani neexistuje, vsechno je to jednotna CHINA, akroad zalezi jak je to provedene, jaka je k tomu kabelaz a podobne.... osobne bych na zimu nechal klasicke H4, xenon az na jaro protoze v chumelenici ujedu 2km a mam svetla totalne zasrane snehem ze nic nevidim :( je to v tomto fakt nahovno, halogen to roztopi ale xenon ani tuk, takze na zimu hodim spatky klasicke paraboly, protoze cestou do prace 10x zastavovat a cistit svetla fakt nechcu :(
Jinak HID sou idealni pro oci, svetlo pripadne mlhu s teplotou svetla od 4500 do 6000 kelvinu

ProbeII 2.0l & bixenony

American @ Japan caars
...nemam rad koncerny...
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

fantOnin Offline
#3 Vloženo : úterý 13. listopadu 2007 20:01:24 (UTC)

jj, co se barvy tyce tak doporucuju 6000k, mam ji ja i renni a vypada asi nejlip z tech vsech... jinak co se me ty ce tak jsem kupoval na automedik.cz Maji tam tri druhy
Xenon Xenon 4490Kc
Xenon Halogen 3490Kc
Xenon s magnetem 4490Kc

ja osobne mam xenon+halogen a protoze jsem v tuhle chvili bez penez a potrebuju poskladat probecko tak je necham o neco levnejch jestli chces. jsou samozrejme v zaruce, mesic a pul stare. Vyhoda tehle verze je nejen v cene ale jak pise venito tak kdyz je zima pustis na chvili halogen ten to rozhreje a a jedes dal bez smetaku :) Na to jsem ale prisel az ted :) jinak jsem top bral protoze mi nejde packa na dalky. Ale ted kdyz vim hlavni nevyhodu tak az budou love koupim to samy..

probe 2.5 V6 1993 ReD
probe 2.5 V6 1993 bLAck
reDBlacK CREATOR :)
focus combi 2008 1.8 TDCi
Mercedes-Benz SLK
Mercedes-Benz CL

neni to se mnou lehky :P
Apollo Offline
#4 Vloženo : úterý 13. listopadu 2007 20:09:23 (UTC)

no jestli je teda chceš prodat, tak za kolik je necháš? a jinak v čem jsou jiné ty 2 ostatní?

fantOnin Offline
#5 Vloženo : úterý 13. listopadu 2007 22:01:19 (UTC)

H4 zarovna ma funkci dalkovych a potkavacich svetel, tnz ze jsou v jedne zarovce dve.
Xenon-halogen se zklada z xenonove vybojky pro potkavaci svetla, kdyz pustis dalky tak xenon zhasne a rozsviti se halogen (kterej hreje vic a tim padem bude tat ten snih)

Xenon-Xenon ma dve xenonove vybojky, jednu pro potkavaci svetla a jednu pro dalkove.

Xenon-Magnet ma jednu xenonovou vybojku ktera se magnetem naklani a tim padem vunguje jako dalkove svetlo.

napis mi na maila ci icq jestli mas zajem, domluvime se.

probe 2.5 V6 1993 ReD
probe 2.5 V6 1993 bLAck
reDBlacK CREATOR :)
focus combi 2008 1.8 TDCi
Mercedes-Benz SLK
Mercedes-Benz CL

neni to se mnou lehky :P
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.