logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Predelani z automatu na manual
Hunter-X Offline
#1 Vloženo : středa 15. srpna 2007 19:20:06 (UTC)

zdravim, nechavam si predelat automat na manual a ten borec, co mi to dela, si nevi rady se zapojenim nejakych kabelu co se tyce od pedalu k palubce ci co, nejsou nekde nejake schemata elektrickeho zapojeni, nejlepe vseho co potrebuje k tomu aby rozchodil toho manuala, kdyz tam byla predtim automatika? jedna se o dvoulitra r.v. 94, diky predem za odpovedi.

´94 Ford Probe 2.0l Automat
Vsetin
´98 Ford Probe 2.0l(US)
Frenštát pod Radhoštěm
shabi Offline
#2 Vloženo : středa 15. srpna 2007 21:05:07 (UTC)

ty voe ja nevim tohleto je jako davat do skodovky motor z golfa 1.8 (viz sraz kámen :-D )
zapojeni neporadim ale ikdyz to nekde najdes tak moc neverim ze to bude fungovat tak ja ma

PROBE II USA
2,5 24V - 1992!

http://shabicar.rajce.idnes.cz/
Hunter-X Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 16. srpna 2007 7:58:04 (UTC)

to shabi: mno jde o to ze me kiksnul motor a ta automatika uz taky dosluhovala, tak jsem koupil motor i s manualkou a vetsina lidi mi rekla ze by to zas az takovy problem nemel byt, jen ze to zabere trochu casu, ktery temer nikdo nema, uvidime jak to dopadne, snad to bude jeste nekdy jezdit :D

Vsetin
´98 Ford Probe 2.0l(US)
Frenštát pod Radhoštěm
Pepa Střecha Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 16. srpna 2007 13:24:43 (UTC)

V palubce musí být konektory pro připojení těch pedálů, pokud je nemáš, buď to nějak obelstíš, nebo bueš potřebovat celou kabeláž z palubovky (nebo aspoň tu část u řidičovy levé nohy) a to je pěkná mrdačka...

Black GTC ´93
Chrysler Voyager ´03
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Hunter-X Offline
#5 Vloženo : pátek 17. srpna 2007 10:40:59 (UTC)

to Pepa Střecha: to by snad az takovy problem nemel byt...akorat ten mechous co mi to predelava chtel nejake schemata zapojeni od palubky k tem pedalum...rikal ze si s tim poradi, ale kdybych ty schemata sehnal ze by se to usnadnilo a tim padem i urychlilo.

Vsetin
´98 Ford Probe 2.0l(US)
Frenštát pod Radhoštěm
Pepa Střecha Offline
#6 Vloženo : pátek 17. srpna 2007 12:13:13 (UTC)

tak to vůbec, nikdy jsem schémata na palubku neviděl...

Black GTC ´93
Chrysler Voyager ´03
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.