Tak jsou po dvou letech hotový nový trička. Potisk je stejný jako minule ale bílou barvou na tričku francouzká námořnická (hodně tmavá modrá). Osobně se mi trika líbí o mnoho víc než minule.
Trička jsou opět značky Jerzees což je divize Rusell Athletic USA s gramaží 180g/m2 takže žádný čínský hadry. Potisk metodou sítotisku který zajištuje dlouhou životnost, barevnou stálost a odolnost proti mechanickému poškození. Lze bez problémů prát v pračce a nestane se aby po třetím praní potisk popraskal nebo se odloupal...
Protože není naplánován v blízké době žádný sraz a ani nevím jestli bych dorazil tak zatím vylučuji možnost předání na sraze. Zbývá tedy buď dodání poštou nebo osobní předání v Praze ve všední dny na metru B - Palmovka.
Abysme předešli bordelu a vystavování adres tady na fóru prosím objednávejte výhradně přes stránky:
http://www.trikoshop.cz/...otiskem/probe-club.html
Kdo bude chtít předání osobně na Palmovce nechť mi to napíše při objednávce do políčka ”Další informace”. Ozvu se mu na mail a domluvíme se.
Hodně z vás se zná osobně a jste v osobním kontaktu. Pokud chcete ušetřit na poštovném domluvte se a objednejte si trika společně na jednoho z vás.
Jiné velikosti než jsou v nabídce nejsou a množství je omezené, tedy nemusí se dostat na všechny velikost kterou by chtěli.
Cena tentokráte je jenom 220,- Kč (vyhádal jsem to jako opakovanou zakázku).
T.
Ford Probe 2.5 GT ´93, Praha