Citace:samozřejmě, že pomůžem (já určitě). Nejlepší by bylo, kdyby se nás na tom podílelo co nejvíce
FORD PROBE USA SE 2,0 93” automat
www.fordprobe.estranky.cz To se všichni domluvíme - řádně se to tady probere...ale jak říkám, ještě nepředbíhejme přípravám, bo teď (maturita)není čásek.
Ale pokad to vyjde, bude to velké rozšíření (ani ne tak graficky, jako spíše po obsahové stránce).
Ale teď pšt, v červnu založím na tohle téma nový topic.
Jinak, tehdá (když jsem dělal webovky do soutěže, začínal jsem), teď už se v tvorbě docela vyznám.
V jednání mám i kamaráda, který mi s tím píchne v případě problémů (jedná se o převedení příspěvků tohoto fóra na nové, nebo začlenění nových funkcí do tohoto).
Co se týče referencí:
(tehdá jsem to spíchnul za dva dny, bo se uzavíral čásek na uzavření příhlášek a já musel odeslat za pomocí školy cédé s webovkama do Junior Achievement - nakonec jsem u Junior Achievementu a Microsoftu vyrejžoval 3. místo v národním kole - mám doma i certifikát.
Takže, pro případné rejpaly, stránky nejsou úbec optimalizované a pomalu se načítají.
P.S. Ta musika tam musela být, takže se neděste té midi melodie. Co se týče toho pruhu dole, ten nešel obejít, protože na webzdarma.cz je povinná reklama, která je vždy zobrazena na webovkách (kterou jsem samozřejmě obešel, takže na bobikovucokovoku žádná není..hehe...jen mi to její zakrytí způsobuje onen pruh) :D
www.bobikovocokovoko.wz.czTady webovky člověka, který (pokad ho poprosím a uplatím :D ), mi pomůže s výše zmiňovaným.
http://s-cool.cz/
www.skauting.cz/vrchlabiwww.skauting.cz/vrchlabi/drbarna(u té drbárny teď udělal podle mě nepěknej barevnej vzhled, ale když se regnete, můžete si ho změnit).
No a nakonec mě požádala soukromá střední podnikatelská škola o vytvoření (samozřejmě, že za poplatek...hehehe) nových školních webovek - ty budu ještě dělat po prázdninách (letních).
Kostra fóra se dá jinak stáhnout, pak už je to jen o tom se v tom vyznat, graficky to předělat, dodat nové funkce atd.
Teď toho umím více, mám na to více času a hlavně, zkušenosti.
Proč to sem vkládám...?
Jen abych nebyl vzat do podezření, že plkám.
Hledám Probe! :(
:))