To auto od James se mi dost lííííbííí, ale nad tou cenou se musím v koupi zastavit :-( :-( :-( . Je to na mě moc. I když vím že by to bylo vkalitní a dál bych nemusel s autem toho tolik řešit, ale nevím. Ještě si počkám na toto: ”jak jsem již napsal r.96, dvoulitřík v 16 ventilu evropska verze. Černá barva, sřešní okno, 2xairbag, ABS, alarm, centrální zamykání, elektrika oken vč.střešního šíbru, elektrika zrcátek,17´´ ALU kola, imobilizer, mlhovky, stavitelný volant,originál autorádio, posilovač řízení, senzor opotřebení brzdových destiček, sportovní podvozek,tónovaná skla,hydraulicky stavitelné sportovní sedačky, nové pneumatiky. Servisován, nová STK a emise, výborný technický stav, nebouraný, je fakt pěkné,vážní zájemci přijeďte se svézt, neodjedete s prázdnou, protože odjedete v Probe. Cena 66.000, mozno i na 2 splatky” .
renni: A myslíš žy by jsi mi udělal tu laskavost a to auto zmrkl??? Nebo jestli ho dokonce neznáš? Není pre´ý přímo z neratovic, ale někde kousek směrem na Prahu. Prodává to Vašek Hampl.