tak to svama souhlasím a dám tam Magic car. Sice nevím jaký typy máme doma, ale od této značky to máme doma my a všichni známí a všichni naprosto spokojení... Ale nezdá se mi že by sem měl doma na fabii tak drahý.
Proto sem se chtěl s jedním z vás setkat. A dnes se mi opravdu poštěstilo, jak mi tu psal JM, tak sem s ním volal a domluvili sme se na zítřku že ten oběd klapne, tak snad bude auto v dobrém stavu.
Se zámkama sem původně nic v plánu dělat neměl... Ale když mi říkate aby jo, tak dám na vás a poničím jich ;-) .
Udržba bude po tom co bude SPZ, pak s tím můžu jet do města a mám slíbený že si to v nejmenované firmě můžu rozebrat, a že mi poradí a popřípadě do Hodonína do autorizované prodejny.
Na vzpěry se mi kamoš pozeptá, jeho tchýně ho teď němá pojizdný a doví jestli někdy bude, tak se mi u ní pozeptá a dá vědět.
Duplex sem se snažil trošičkuuu nakreslit, a přidal sem ho mezi fotky ( [url][/url] ) . Sice tomu nerozumím, ale nezdá se mi že by byl ucpaný, spíš že to to do toho druhýho skrz tlak navalí (snad to není blost).
Co se týče toho oleje, tak to dnes zkusím, ale když sem to fotil... Tak nebylo nastartovaný, bylo jen pootočený klíčkem. A myslím že při jízdě to ukazuje kolem půlky... Ale nefííím. Podívu se dnes...
A to sání mě pořád vrtá hlavou, dnes mám mluvit s tím majitelem, tak ho hned atakuji.
Dnes se tu byl podívat jeden pražák co taky dělá do muziky v autech a říkal že ta muzika se dá použít z půlky, že by kopil jeden a výkoný zesilovač a popřípadě jeden nechal jako pomocný. A na repráky měl názor jako já, ty co jsou za oknem nejsou dobrý jak na něj pražilo slunko (ale to se bude opakovávat). Káble by prej sehnal a zadarmo přehodil... (jen tak pro info)
A taky se mi díval na to rádio jak sem psal že nejede a jenom povolený jeden drátek, tak už to zas jede. TAk tam dnes pichnu na zkoušku mojeho Pioneera :-).