logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Výměna homokineťáku ?
Erbéčko Offline
#1 Vloženo : středa 18. dubna 2007 14:50:07 (UTC)

Chlapi potřeboval bych poradit jak vyměnit kineťák ? Je to pravá strana. Je tam normalní závit, nebo opačný ? A pak jak dostanu kineťák z poloosy ? Nedaří se mi ta centrální matice na náboji povolit dostanu se tam nějak z druhé strany, třeba když sundám manžetu dá se vytáhnout nějak poloosa ? Dík za každou radu .. :-)

Guest
#2 Vloženo : středa 18. dubna 2007 22:04:13 (UTC)

podle me tu matku musis povolit tak jako tak. chce to poradnou golu z nakladaku, dvoumetrovou tyc a musi to povolit, jeste to predem nastrikat wdckem nebo nejakym jinym sajrajtem na rez. parkrat jsem myslel ze to fakt na nejakem aute nepovolim a nakonec s tou velkou golou ve dvou lidech to povolilo

Jarry Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 19. dubna 2007 8:40:42 (UTC)

To je zajímavé, že to nejde, ta matka se totiž neutahuje na krev, ale na určitý moment a potom se její okraj zaklepne do drážky ve šroubu.Samo, že bys měl nejdřív zaklepnutí ohnout zpět aby tím šlo otáčet...

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Erbéčko Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 19. dubna 2007 9:23:06 (UTC)

jj jasné ten okraj matice jsem srovnal aby v té drážce nic nebylo. No o víkendu to zkusím znova a pak dám vědět jak jsem pořídil. Smile

wazzaa Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 19. dubna 2007 13:49:10 (UTC)

No tedka mi to delal kamos,vzal to trhakem a pak tam dal nove, stoji to par korun a kazda lepsi gola ma trhak

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.