Původně odesláno: 4kocour4 Ahoj, vítám tě tu u nás! Jsem rád, že tě nějaké porodní bolesti při koupi zatím neodrazují. To je to černé z Bazoše za 45-50k nebo kolik bylo?
A odkud jsi, Brno nebo Nový Jičín? Já jsem kdyžtak kousek od Brna, bylo by fajn tu mít dalšího Probečkáře
Jinak bych tě rád za Lishaacka, mě i zbytek Probeclubu pozval na sraz, je 12.-14.7. kousek od Tábora, je to hlavní sraz Probeclubu a super zážitek, budeme rádi když se ukážeš
Víc info
ZDEA pokud to náhodou nezvládneš tak ještě v září bude sraz u Plumlova, tzv. "Morava", tak snad se uvidíme aspoň tam
Jestli nejsi tak se taky přidej na Probeclub Cz/Sk skupinu na FB a kdybys potřeboval nějaké díly tak se klidně ozvi mě, Lishaackovi nebo na ten FB, vždycky se někdo s věcí co potřebuješ najde
(Pokud nemáš šílené nároky stylu "Chci loketní opěrku"
)
Ahoj, díky za přivítání. Je to to černé z bazoše, ukecáno na 32
, původně bylo červené a jde to vidět sem tam, ten lak není špatnej, ale úplně krásnej taky ne
. Dám tomu nějakou péči a uvidíme, jaké to bude. Ty auta vypadají fakt dobře, se ho nemůžu ani vynadívat. Jinak v lednu jsem se stěhoval do Brna kvůli práci, takže přes týden jsem tady, ale volný čas trávím většinou s rodinou v Novém Jičíně (tam to auto teď i mám, až opravím, tak bude jezdit i v Brně, neboj
). Musím vyřešit ten problém s klepáním, hodně jiných dílů už mám koupených. Mám ještě Kiu Opirus 3.5 V6, takže s hledáním dílů trošku zkušenosti mám
, ale třeba vůbec nevím, jestli se dají někde sehnat těsnění kolem oken, dveří a tak, protože to by chtělo všechno vyměnit. Za pozvání díky a doufám, že budu mít čas se ukázat, nikdy jsem na takovém srazu nebyl a moc rád bych přijel.