Almix je podvodná sračka, bacha na ně, viz
https://www.zbozi.cz/obchod/117345/
Polyurethany na zadek má Polák z Tvého odkazu, předek netuším. Vzhledem k ceně nových ramen bych se ale na přelisovávání vybodnul (což taky dělám) a dal nové ramena. Pokud Ti teda nejde o to tam mít za každou cenu polyurethany.
Jinak samozřejmě podvozek Probečka je shodný s podvozkem Mazdy 626/MX-6 GE (91-97). Z Mazdy 323 BJ sedí tlumiče+pružiny ale o jakékoliv shodnosti nějaké komponenty s 323F BA nic nevím.
Ještě si dej pozor na dlouhý šroub 28-113 co vede na zadní nápravě skrz rameno-těhlici-rameno, chce to hodně trpělivosti ho z tama dostat a až shodíš zadní nápravnici, pečlivě si prohlídni zda nosníky jsou stále ještě vcelku - velmi rádi totiž hnijou.
Pístní kroužky a lágry (konečně taky kromě mě používá slovo "lágry"
- věčně mi nikdo nerozumí) beru na Rockauto. Záleží taky jestli výbrusové, nebo standard.
Pokud do toho chceš už takto hodně hrabat, doporučím ještě zadní silentblok motoru (hodně bych se divil, kdybys ho neměl KO), regulátor tlaku oleje (origo Mazda díly pístek+pružinka), zvážil bych i hydra.
Rovnou bych si taky objednal nový rozdělovač KL01 nebo zvážil přestavění na externí cívku. Není otázkou zda Ti klekne, ale kdy
protože tenhle padá jak já po dvanáctým pivu a bez náhradního rozdělovače a dvanáctky klíče/ořechu už nevyjíždím.
Probe GT 2.5 V6
- Fialka 96, Batmobil 93, Chladič 93, Turek 97
Probe GT 2.2 turbo
- Deadpool 89