Zdravím zase po čase. Kapal benzín po zastavení. Bylo to vostrý ale za chvíli to přestalo. Ukázalo se , že je to jenom přepad par, který nějak zkapalňují. Děje se to v podběhu levého zadního kola pod krytem. Za ta léta je to fakt odvaz......Si to zkontrolujte, pokud totiž neprovádíte TUNING .
Dík WHITEPOWEROVI, protože jsem to musel zkonzultovat- nakonec to vyřešila roztrojka---------protože PÁREK v krytu v podběhu je v púlce zlomený aby vlezl pod kryt podběhu LZ kola -jedna trubka nahoru a dvě trubky dole , které vedou nad nádrž asi výpary.PROSTĚ VŠECHO SPOJIT DOHROMADY ROZTROJKOU. Jsem rád,že
se tady můžete na někoho spolehnout , KDYŽ už máme fajnový DAKOTY z AMERIKY--- já jsem našel jejich americký drobný,pod kobercem. Mám je na
klíčích .Fakt mám provrtanej cent...
Jinak Auto je perfektní, nejlepší na ulici,prostě PROBE,-všechno ostatní je --------jiný, škodovky,latríny,vysoký,bezpečný,---nehezký...prý pomalejší jsou velký latrýny, než CITIGO. Takže start CITIGO ???
Fakt nevím--- Látra DACIA- to už jsme kde ????????
Takže děkuji WHITEPOWEROVI za konzultaci a 4 KOCOUROVI,ale srazu se nezůčastním, protože má paní má zaměstnání. Ale je to stejně daleko.
Jinak PRROBE má nový všechny "gumy" homokyneťáky, řízení, nový ramena, nový zadní tlumiče + péra, rozvody byly nedávno ,ale zase dřív, než by si někdo řekl, že je to nachystaný - "NARAFIČENY" na kupujícího.
Je to fakt všechno opravený, takže doufám, že to nikdo nebude chtít, protože si ho užívám.....Je , jako nový--tedy šasi--podvozek nerezavý... Na technické mají vždycky problém, že to není nikde rezavý za ty roky ....
Ahoj