Zdravím všechny jezdce sedlající překrásné vozy Ford Probe!
Doufám že není moc brzy na to začít plánovat další sraz
Sraz 2019 byl mým prvním a myslím si, že až na účast menší než nahlášenou tady na stránkách (Ale co se dá dělat, né všem to vyjde a myslím, že někomu se nechtělo kvůli počasí) byl perfektní.
Letošní sraz máme organizačně na starost já s Lishaackem. Kvůli tomu že se sraz dlouho "pořádně" neorganizoval, jsme udělali celkem rozruch, informace jsou roztroušené,...
Proto jsme pro vás připravili informační brožurku, kde je návod na placení letiště, souřadnice pro GPS, ceník kempu a mnoho dalšího!
Brožurku stahujte
!!!zde!!! LETIŠTĚ A KEMP Momentálně se vybírají peníze na zaplacení letiště Částkovice. Info o platbách v brožurce výše!
Také náš klasický kemp, ATC Malý Jordán byl prodán. Volal jsem původní majitelce a kromě soukromého nemá žádný jiný kontakt či informace o novém majiteli. Proto jsme projistotu zajistili kemp Karvánky, nacházející se 20km jižně od Tábora. Nyní již sice nový majitel vytvořil webové stránky o kempu, ale kvůli zarezervovaným chatkám jsou letošním kempem Karvánky. Doufám, že se vám tam bude líbit ;)
Jsou tam na autosrazy zvyklí, měsíc před námi je tam nějaký tuning sraz.
Máme zajištěné dvoupostelové chatky bez sociálního zařízení (Jak v Jordánu) vzadu kempu, kousek za hospodou. Chatky sousedí s loukou jejíž část nám bude vyhrazena pro auta a stany. Chatka stojí 250 kč za noc.
Termín srazu: 10.7. -> 12.7.2020
Místo srazu: ATC KarvánkyVstupné: 350,- za auto + 100,- za každé další (Pro ty, co chtějí dovézt víc Probe) za letiště Částkovice. Odměnou za vaše těžce vydřené penízky bude moderovaný program o 3 disciplínách odměněných cenami, pečlivě naplánovaý aby měli šanci všichni bez rozdílu na motor, generaci Probečka či dokonce pojízdnosti! (Ano, ikdyž se vaše Probe nebude moct hnout vlastní silou, stále jej dovezte, pořád má šanci vyhrát!)
Program: 10.7. - Sraz v kempu, volná zábava, grilování, atd. Případná aktivita se může domluvit v kempu, každopádně pátek bude "aklimatizační" den
11.7.- Cca v 10:30 odjezd spanilkou na oběd do restaurace
Knížecí
Rybník Pokud se nevlezeme všichni tak se vrátíme do Tábora a objedeme ostatní hospody/restaurace.
Pokud ani jedna nebude mít dostatečnou kapacitu tak je strava individuální.
- Sraz na letišti Částkovice
- 12:30 Přivítání na letišti, zahájení programu a focení
- Jízdy zručnosti o ceny
- Sprinty o ceny
- Tajná disciplína ;)
- Volná zábava na letišti
- Až se všichni vyřádí návrat do kempu
- Večer opět opékání atd.
12.7.- Rozjezd domů
Program se samozřejmě může změnit na místě. Pokud nebude zájem o ježdění po konci moderovaného programu a zbude čas tak se domluvíme na návštěvě nějaké památky.
Co potřebujem:
- Vlajku Probeclubu (Disease)
- Kužely (Díky moc Vamanovi, momentálně jsou u Thulla)
- Stopky (Zařídím)
- Aparaturu na hudbu a vyhlašování jízd - Lischaack, popřípadě vezmu nějaké bedny já.
- Moc díků patří Zdenovi za zapůjčení elektrocentrály!
- Návrhy na hudební doprovod na letiště (Kdyžtak mi pošlete názvy písniček co kdo posloucháte třeba sem:
4kocour4@seznam.cz a já udělám playlist aby vyšel na těch 6+ hodin co budeme na letišti.)
- Dobré lidi, dobrou náladu a pojízdné mazlíky
Jakékoliv výhrady a připomínky můžeme vyřešit zde v komentářích.
Také bych moc prosil každého kdo plánuje či jen uvažuje o tom, že dojede, ať napíše zde v komentářích.
A samozřejmě řekněte o srazu všem vašim známým, né všichni mohou znát tyhle stránky nebo vědět o tomto srazu.
(Ano, na 2 takové lidi už jsem narazil! :o )
Přihlášení členové Disease - chatka, asi 2, asi pátek kemp?
Lishaack - chatka, asi 1, pátek kemp
Martin M - chatka, asi 2, pátek kemp? (2 Probe)
Rizek - chatka, 2, sobota letiště
Stigg - chatka, 2, pátek kemp
Maky_H. - chatka, 2, pátek kemp
Veru.m - chatka, 2, pátek kemp
Thullo - chatka, 2, pátek kemp
----------------------------------- 8
White Power - stan, 2, pátek kemp
Zden - stan, 1, pátek kemp
T1GERS - stan, asi 1, asi pátek kemp
Stanley - stan, asi 1, pátek kemp
PRO-BE - stan, 1/2, asi pátek kemp
Kefa - stan, 2, asi pátek kemp
----------------------------------- 6
4kocour4 - auto, 2, pátek kemp
Jiří S. - auto, 1, asi pátek kemp
Tejma - auto, 1, pátek kemp
Andrew - auto, 2, sobota letiště
----------------------------------- 4
Honza144 - nepřespí, 1, sobota letiště
ZAPLACENO:4kocour4
Lishaack
Disease
White Power
Mac Háček
Vít Holinka
Kefa
Jiří Slavík
Thullo
Andrew
Tejma
Zden
Stigg
Martin Moudrý - 2 Probe
Lubomír Bobek
Stanislav Rožek
Veru.M
Kdo se rozhoduje:
Démon
Vassi
Lou80 - Možná na letiště
Tomas3 (Jestli složí Probe)
Stal123 - Uvidí cca v červnu
Tomio007 - Jestli tak nejspíš bez Probe
PachezZ - Snad v sobotu večer, bez Probe
Kdo nepřijede:
ICE
Carlos
Kuba_GT
Diablo V6
Asawa - Probe nepojízdné, snad příští rok
XenOxygen - Probe (Logrus od JM) prodáno, nový majitel se ještě neozval, pracujeme na tom
Jestli jsem na někoho zapomněl zrovna na vašeho kamaráda tak se omlouvám, ale dejte mi vědět a ihned to napravím, přeci jen tu jsem teprve necelé dva roky a ještě vás všechny neznám
93 GT - Silverstreak
97 GTS
92 Turbo (Kefa)
91 Turbo
94 GT UKčko
ex 89 LX, ex 94 GT - Generál Lee, ex 97 GT - Peci, ex 92 Turbo