logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
3 Stránky<123
Interier
Paja MX6 Offline
#41 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 11:44:16 (UTC)

Jen sem se chtěl zeptat, ikdyž to do týhle rubriky nepatří, ale jak to vypadá s těma věcma co jsi objednal z Ameriky??? Děkuji P.
Pája
tominator Offline
#42 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 12:15:22 (UTC)

Zbytecny to je hadat se tu, ale promin kvuli tomu ze ma koudy nejaky problemy a vylejva si je na nas,na me to si fakt nenecham.Nikdo tady nikdy nerejpe jen Marauder a Koudy/o Jardovi nemluvim-ten si to jeste nemuze ani dovolit/.Co je spatny na nasi srande?hodne lidem z fora to pripada vtipny a aspon je o cem psat..bohuzel kvuli tomu jsme debily-predevsim ja ze si to nenecham libit.ja taky do Marudera nedrbu ze tu porad dava fotky svyho Camara,machruje jak komu natrhl prdel i kdyz to sem nepatri...me to v podstate nevadi-aspon je tu o cem psat a co cist ale nekomu vadi vsechno...a vubec jak mi muzou nadavat do idiotu kdyz sproste vyrazy pouziva jen clovek ktery uz nema argumenty a je v pasti...v klidu nedokazou vysvetlit nic.Rikam neznam je a nechci soudit ale proste zda se mi ze je tu nekdo strasne moc namistrovanej i kdyz nema byt v zasade na co...

JM Offline
#43 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 13:18:40 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Maraudrovy úpravy Camara mi pomohly i na Probe. Tvoje posty mi fakt nic neříkaj a pročítat 20 postů o ničem mě už nebaví. A pokud vím tak někdo chtěl vysloveně vědět jak Marauder dopadl ve sprintu s Corradem. Zkus místo obhajoby napsat jak jsi vylepšil svoje probe kromě foukání gum. BigGrin

J.M. - blue Logrus 95
1996 Probe Logrus, 1971 Lincoln Continental Coupe 780Nm, 2002 FZS 1000 naked, GSXR 600 K2
tominator Offline
#44 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 13:54:38 (UTC)

hele to je taky trochu blby psat o tom jak sem co udelal.kdyby byl nejakej sraz tak tam by se kazdy mohl podivat,zkritizovat atd.Ale rozhodne bych se za sve probe nestidel!!

Marauder Offline
#45 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 20:47:15 (UTC)

psal jsem 2 - 3 tejdny tak jak by to asi vypadalo je to na cestě teda na cestě je to kdo zaplatil zálohu ...

Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#46 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 20:49:09 (UTC)

Ty Tominátore nechtěl jsem to říct, ale jsi fakt kretén ... a potkat tě tak Ti do Tý Tvý držky šlápnu abych udělal zbytku světa dobrej skutek ...

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#47 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 20:50:45 (UTC)

Jedinej člověk kdo tady machruje jsi Ty, neustále vychvaluješ Tvoje úžasně nadupaný Probe, který ale asi nikdy nejelo a jsi neskutečně skvělej mechanik na kterýho nikdo nemá, odborník přez automatický převodovky a pneumatiky a Eclipse....

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Marauder Offline
#48 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 20:53:29 (UTC)

Omlouvám se zbytku čtenářů, protože tohle je prostě to co tu nemá co dělat, ale jinak to nešlo, nebude mě nějakej smrkáč co zná Probe z obrázků urážet ...

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Koudy Offline
#49 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 21:09:23 (UTC)

Chlapče, Tominátore, plácáš kraviny - jako vždycky.
Neobhajuj tady svoje posty jak sou ftipný a jak to spoustě lidem připadá ftipný, když už to snad trapněší bejt nemůže... ....s každým tvým následujícím postem mě fakt utvrzuješ v tom, že seš magor.
Ty máš to nejmenší právo tady plácat něco o srazech, zase bys přijel, viď ?
Myslíš že mám problémy, když sem ti napsal, že seš debil, za to co sem píšeš za kraviny - ještě se svejma dvouma kamarádáma ? Asi né....
Na tvojí infantilní srandu ti tady serem, takže než vymyslíš a napíšeš něco k tématu co se probírá o Probe2 (pro P1 je to chytráku jinde), tak sem nepiš nic - s kamošema si posilejte ”smajly” na mail - víš co to je, viď...?

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
tominator Offline
#50 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 21:27:22 (UTC)

OUKEJ!NEMA TO CENU!VZDAVAM TO!Ale posledni vec:nikdy sem nerekl ze mam nadupane Probe-nemam, ale stydet se za nej nemusim,skvelej mechanik nejsu,odbornik na atx take ne,na pneu take ne a o eclipse vim snad vse-tot vse pro upresneni.A jeste jedna vec-marauder a koudy:vy dva ste mi tady nikdy nic nepomohli-paja,sadar a par dalsich mi rozhodne pomohli ve vsem co jsem kdy potreboval vic nez vy dva dohromady-maraudera sem dokonce prosil i pres mail aby mi zaslal nejaky informace o tom podsvetleni palubovky-nebyl ani ochoten mi odepsat!Paja to udelal hned!Dekuji lidem co mi tady za celou dobu nejakym zpusobem pomohli!Maraudere a Koudy budte v klidu-odchazim-a preju vam at se vam tu dari propagovat ty vase extra inteligentni myslenky ktere podporujete svymi 800 a vice posty a delkou clenstvi v klubu.A Maraudere az te nekdy posere nejakej japonec z automatem vzpomen si na me..

Marauder Offline
#51 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 21:34:23 (UTC)

A ty si vzpoměň na mě až Ti nějakej automat v zatáčce v 90 km/hod přehodí rychlost ...

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Koudy Offline
#52 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 21:41:03 (UTC)

Což to máš recht, ohledně podsvícení na PROBE 1.-GENERACE se musíš obrátit tam kde o jedničkách píšou - NA JEDNIČKOVÝ FORUM.
Odkazy, kdybys náhodou nevěděl, kde hledat:
http://www.probeclub.cz/...itle=Probe+I+generation
http://www.tatousek.cz/_free/rejent/default.asp
http://www.fordprobe.cz/phorum/list.php?f=4

Ale bohužel na těch posledních dvou nemaj ”smajly”, tak snad to nějak přežiješ....

Koudy
94 Blue GT
Koudy
01 L.R.Disco TD5
Marauder Offline
#53 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 21:47:41 (UTC)

Jo a na závěr jen malej ”důkaz ” jak Tominátor lže, tvrdí, že mu ani já ani Koudy nikdy neporadili stačí kliknout sem http://www.probeclub.cz/...tle=Probe+II+generation já i Koudy jsme byly první kdo mu odpovídal ... No jo je už kapku sklerotickej ...

Marauder
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Koudy Offline
#54 Vloženo : úterý 26. srpna 2003 21:47:56 (UTC)

Jóó a 800 a víc postů sice nemám, ale když se budu snažit psát kraviny jako ty (360 postů za 3 měsíce), tak tam budu rychle....

Koudy
94 Blue GT
Koudy
01 L.R.Disco TD5
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (7)
3 Stránky<123
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.