Zdravím po čase.
Po včerejším lijáku jsem se vracel k domovu a na silnici mezi obrubníky se objevilo JEZERO. Tak jsem zapnul "blikačky" aby ostatní zezadu viděli , že je zle a zpomalili. Když jsem blikačky zase vypnul, už mi nefungovala levá strana (oba)naráz. To je divný, že by to odešlo naráz. Ráno jsem to ještě zkoušel několikrát přepínat a zatím nic.
Ptám se, jestli to někdo už neřešil abych to zbytečně nerozdělával celý...
Anebo, jak se dá dostat k vypínači blikaček a přepínači blinkrů. Pojistky a žárovky stejně prvně prověřím...
Díky za info. Možná je to jednoduchý ale na poprvé se raději zeptám... Měnil jsem kabinový filtr u C5(vedle pedálů řidiče)a bez návodu by to nikdo taky nedal.
Ještě k ventilaci PROBE1: Demontoval jsem plech a mřížky pod předním oknem a vyčistil "rýnu" co vede vodu na boky do blatníků a dolů. V místě před spolujezdcem byl spoj plechů origo zamáznut jakousi tlumící gumou. Stejný spoje jsou všude v autě. Je to origo. Ale v místě před spolujezdcem (nad ventilátorem) to spojem plechů prokapávalo do kabiny protože ta guma (jakýsi lepší origo čertovo...) bylo odchlípnutý a byl tam binec z listí všechno možný. Vysál jsem to vysavačem (napojil jsem kousek slabé zahradní hadice+ štětec)a odchlíplou gumu odtrhl. Šlo to až za roh do pravého blatníku. Pak až to bylo čistý suchý jsem tam nastříkal syntetickou barvu (opakovaně). Pěkně se to zalepilo a utěsnilo. Otestováno lijáky. Zrovna jsem do těch míst vstupu ventilátoru nastříkal rozprašovačem 2x přípravek navoněného slabšího desinfekčního SAVA. A potom druhý den pěnu STARLINE pro desinfekci klimy.
SAVO jsem nastříkal taky uvnitř do výdechů ventilace ( i do dveřních dírek).
Trochu to protočil ventilátorem a nechal 1 hod ve vedru vyvětrat.
A teď je v autě čerstvý vzduch ale nejdou mi levé blinkry. Dík za INFO, jestli víte, jak to rozdělat.