ahoj tak jsem dneska udělal diagnostiku abs,dle odkazu.
Vše sem propojil a zapojil dle schématu(diagnostické zasuvky), otočil sem kličkem na ON a teď kontrolka
ABS zhasla a zas se rozsvitila a pak 5x zasebou blikala a pak zase se rozsvitila a 5x se zablikala a porad se tento cyklus opakoval na volmetru do 12v se s rucickou nic nedelo.Poté sem chtěl smazat chyby kodu,dle navodu,kde se psáno sešlápnout brzdu 10x méně než sekudnu poté co sem tak udělal začal brnět brz.pedál cca 2-3s pak přestal a poté znovu.Pak kontrolka zhasla.Vypnul sem kliček a zapnul vše ok vypnu a zapnu znova a kontrola zustala svítít,s tím,že když se rozsvítí cvakne vždycky krabička po pojistkovou skříní u motoru do ktere vede vetší konektor a krabička je v gumovém pouzdře.(nevím zda s tím má neco společného zhlediska závady)
Vůbec netuším co má signalizovat že se jednou rozsvití a pak 5x blikne a furt dokola se to opakuje,pokud je provedena diagnostika ABS dle navodu.
pro jistotu sem znova svazky,kroužky pojistky,kostry dobíjení a aku.Zkoušel sem abs(když abs nesvitilo a bylo funkční)pedal kope.
Jediné co sem našel a nezdá se mi je to že když je noc a mám nastartováno pulzují(kmitají) mi žárovky jak vnější tak vniřní.Jak vypnu motor přestane to.
Aku v klidném stavu ma 12.6v a dobíjení je 14.7V
Prosím o pomoc a raadu co stím :(