logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
3 Stránky123>
KÁMEN 2016 / 22. - 24. 7.
Disease Offline
#1 Vloženo : pondělí 1. února 2016 16:20:53 (UTC)

Poděkoval(a): 8x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
TERMÍN: 22. - 24.7

Ubytování jako bylo loni v autocampu Malý Jordán:
http://malyjordan.cz/
https://mapy.cz/zakladni...urce=firm&id=364205

Letiště vůbec nevím. Vzhledem k tomu že to tentokrát nikdo zřejmě vyloženě organizovat nebude, zřejmě pojedeme někam na spanilku na blind.
white power Offline
#2 Vloženo : pondělí 1. února 2016 16:28:09 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Taky už jsem si říkal že založím tohle téma, Jordán bych taky zachoval a letiště jako loni to pole za ním mě pořád nějak přitahuje BigGrin a termín asi ten červenec co třeba výkend mezi 22-24.7.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Thullo Offline
#3 Vloženo : úterý 2. února 2016 7:32:57 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Já nechtěl letos být za Hujera :o) takže jsem rád, že to Disease zařídil :o)

Místo (Jordán) určitě nechme
Termín je mi buřt - těším se moc :o) červenec je ale lepší než srpen, krz chladných nocí srpnových
Letiště je mi taky buřt
Počasí domluví Disease :o) jako v loni v kempu jsme ráno měli všichni obavy, abychom se tam neusmažili - no pak nás to hezky spláchlo :o)

ALE - letos by to chtělo domluvit někde nějaký oběd už takhle dopředu - kde se sjedeme všichni a budou pro nás mít místa :o) co pane letošní organizátore? :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
PachezZ Offline
#4 Vloženo : neděle 7. února 2016 4:04:42 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Kemp nechat, letiště mi přišlo zbytečně daleko.
Nicméně chápu že někteří si po něm chtěj i zajezdit :D
Luke Offline
#5 Vloženo : sobota 13. února 2016 11:21:02 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
No já mám letos úplně debilní termín celozávodky, tak leda zase na víkend, ale letos z mojí strany nečekejte nějakou aktivitu.. není čas :(
Jinak vzhledem k tomu že posledně už sprinty jelo jen málo lidí, tak by se klidně mohl udělat sraz i někde víc ve středu republiky, kam by se určitě sjelo i víc lidí a prostě by to bylo bez sprintů, jen spanilka, pokec a posezení s klubákama..
#6 Vloženo : sobota 13. února 2016 18:12:28 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Ahoj,
mě je to s termínem také relativně jedno, ale byl bych proti vikendu 15-17.7.
To povezu mámu na dovolenou a musel bych lítat přes republiku sem tam, tak abych to ráno v SO zas stihnul.
Andrew
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Andrew Offline
#7 Vloženo : sobota 13. února 2016 18:14:50 (UTC)

Původně odesláno: Luke Jdi na citovaný příspěvek
No já mám letos úplně debilní termín celozávodky, tak leda zase na víkend, ale letos z mojí strany nečekejte nějakou aktivitu.. není čas :(
Jinak vzhledem k tomu že posledně už sprinty jelo jen málo lidí, tak by se klidně mohl udělat sraz i někde víc ve středu republiky, kam by se určitě sjelo i víc lidí a prostě by to bylo bez sprintů, jen spanilka, pokec a posezení s klubákama..

Loni jelo sprint málo lidí, protože se to oficialně pořádně neodstartovalo ani nijak neorganizovalo a pak přišel liják ;)
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
DannyW Offline
#8 Vloženo : neděle 14. února 2016 13:44:51 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Tak já nevím jestli jsi tam byl od začátku, ale možná bylo špatně slyšet kvůli větru, ale přivítání bylo, ohlásily se sprinty ať se to odjezdí než začne lít, a kdybychom si nedali s bráchou několik sprintu hned ze začátku, tak nešel nikdo. Celkem nás asi jelo šest aut. Kvůli toho si myslím, že není nutné objednávat letiště a platit za něj, pokud by jezdilo jen 3% aut. Pro ostatní je to celkem drahé parkovné. My sme to dělali asi čtyři roky po sobě a myslím, že to bylo fajn. Tak teď ma prostor někdo další a muže přijít i s něčím lepším, abychom si mohli sraz užit i my jako diváci bez nervů a s prázdným autem nevezouc žádnou techniku.

Dobrá by byla i ta varianta, najít nějaké hezké místo uprostřed republiky, kde bychom byli všichni v kempu, spanilkou zajet na nějakou atrakci (hrad,zámek,muzeum,aquáč,motokáry...) a na oběd, a pak se muze v kempu grilovat. Však na to se těšíte stejně nejvíc, ne?
A navíc by mohli přijet i ti pro které je to do Tábora daleko nebo nemají tolik času anebo jim to finančně nevyjde. Navíc kdyby to bylo blíž Moravě, mohli by přijet i Slováci.
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
white power Offline
#9 Vloženo : neděle 14. února 2016 20:48:54 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Sraz bez sprintů ??? Cursing
To je zvrácenost, proti spanilce a výletu někam nic nemám, ale na co mít sporťáka a nezajet si s ním pár sprintů, to ho můžu rovnou nechat doma nevyzvedávat značky z depozitu a přijet na pokec na motorce.
Vloni nám to hodně pokazilo počasí, jinak by si asi zasprintovalo víc lidí, my jsme s Lubošem na letiště dorazily trošku později (hlad je svinstvo BigGrin ) a než začlo pršet tak jsem stihnul jet jen 2x a pak za deště ještě s Thullem kdy jsem zase zajel do pole. Díky dešti nebyly jízdy zručnosti a podobný věci kterých by se taky pár lidí zůčastnilo.
Taky bysme se mohli vrátit k počátkům a sjet se na letišti už dopoledne jako to bejvalo kolem 10hod. zajezdit si pokecat, spanilka na oběd a pak zase návrat na letiště. Možná by to přilákalo i lidi který nechtěj jet kus cesty na sraz kterej je jen na pár hodin odpoledne , ale je skoro na celej den. Tím myslím ty co chtěj přijet třeba jen na sobotu.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Andrew Offline
#10 Vloženo : úterý 16. února 2016 10:35:20 (UTC)

Tak my jsme přijeli později, protože jsem den před tím vezl mámu na dovolenou, v době kdy tam tak lidi postávali, pár aut tam od pohledu spíš jen tak pro zábavu sprintovalo, ale nevypadalo to nějak organizovaně, až mě pak překvapilo že to vlastně bylo měřené :)
Předtím se do toho přihlašovalo a pak se to rozpočítalo a "vyvolávalo" kdo s kým a tak ;)
Jako my když jsme jeli pak domů, tak jsme se s mladou stavili na tom letišti kde se to konalo dřív a zablbnuli si ještě tam. Ale pokud teda nechcete řešit nějak moc ty sprinty, tak si myslím, že můžem teda aspoň zajet na to "Všechovské?" letiště a když tam bude plno, tak si hold jen poskládáme auta do nějaké fotmace a uděláme aspon hromadnou fotku.
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Stanley Offline
#11 Vloženo : úterý 1. března 2016 21:24:32 (UTC)

Už bych měl mít po velkém vojenském cvičení takže bych konečně POPRVÉ přijel :-D
Ford Probe II. 2.5 V6 1998
Zden Offline
#12 Vloženo : středa 2. března 2016 11:31:19 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Jsem také nedočkavec, protože musím již plánovat dovolené s rodinou a nechci sraz prošvihnout. Jordán výborný, letiště dobré (ale mně je celkem jedno, které vzhledem k mé stále slabé a neopravené spojce(pro běžný provoz na silnici stačí, ale při sprintu mrcha klouže a hoří) ), termín dobrý - předběžně si rezervujiLaugh
Zden Ford Probe 2.5 V6 94
Berlingo
Daewoo Nexia
Juraj Offline
#13 Vloženo : středa 2. března 2016 19:32:58 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Minulý rok jsem byl poprvé a bylo to super. Pojal jsem to jako celotýdenní dovolenou a letos to udělám zrovna tak. Varianta co navrhuje White power-celodenní zevling na letišti mi přijde taky dobrá, akorát zaplatit lepší počasí na sobotu. BigGrin
Ford Probe II 2.5 V6 24V r.v.96
Zden Offline
#14 Vloženo : pátek 11. března 2016 23:53:51 (UTC)

Poděkoval(a): 6x
Ahoj kolegové,
pro mne je sraz probe světlým bodem života. Patřím ke starší generaci, ale strašně rád si pokecám se spřízněnými dušemi. Myslím, že letiště Všechov by stačilo (je zadarmo a určitě se tam projedeme i když je jeho kvalita povrchu horší). Spanilou jízdu si můžeme i tak udělat delší než přímo na letiště. Loni jsem si docela pokecal i s policajty když jsem se omylem k nim navrátil při špatném odbočení a velká část našeho konvoje ještě projížděla zpět z letiště (i oni měli změnu oproti běžné praxi). Vím, že je to těžké, ale ujme se někdo letošního srazu (když kluci co to pořádali se letos chtějí účastnit jako řadoví účastníci - celkem je chápu)? Rozhodně trvám na srazu i kdyby se nikdo k jeho organizaci nenašel. Hurá akce také nejsou úplně nejhorší. Prostě se sjedeme v daném termínu na daném místě. V nejhorším nějaký diplom vymyslím (sice to není to pravé ořechové, ale lepší než nic a je to nějaká vzpomínka). Rozhodně by bylo lepší když se organizace někdo chopí.
Předpokládám, že v kempu budu již ve čtvrtek a budu si aktivně užívat klidu.
Rozhodně, ale nemám nic proti nějaké změně místa pokud ji někdo zorganizuje - dojedu všude.
P.S. Mám dohodu se svatým Petrem a pokud bude možno objednám počasí!
Zden Ford Probe 2.5 V6 94
Berlingo
Daewoo Nexia
marty7 Offline
#15 Vloženo : pondělí 4. dubna 2016 20:52:33 (UTC)

termín mi je jedno,a rád se letos přidám jako nováček s probem.
Andrew Offline
#16 Vloženo : středa 6. dubna 2016 10:37:26 (UTC)

Hele takže termín ten 22. - 24.7. ?
Disease, nechceš poeditovat ten původní post a připsat to tam?
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
Thullo Offline
#17 Vloženo : pondělí 11. dubna 2016 6:55:45 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Jsem pro tento termín, co uvedl Andrew :o) tedy 22.-24.7.2016 :o)

Je mi to v zásadě jedno, jen už bychom si TERMÍN zvolit měli...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Tomio007 Offline
#18 Vloženo : pondělí 11. dubna 2016 11:37:00 (UTC)

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Taky jsem pro tento termín
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Disease Offline
#19 Vloženo : úterý 12. dubna 2016 13:02:19 (UTC)

Poděkoval(a): 8x
OK, termín je jasný, zkusme se domluvit na tom kempu. ;-)
Kevlar Offline
#20 Vloženo : úterý 12. dubna 2016 13:57:32 (UTC)

já jedu 100% a když to bude stejný jak loni, s vyjímkou oběda jak už tu někdo psal, tak to bude naprosto supr :)
rozumim kompletně všemu, ale umim úplný hovno :)
Ford Probe 2.0 '93
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
3 Stránky123>
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.