logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Výfuk magnaflow
Vassi Offline
#1 Vloženo : pondělí 15. února 2016 12:09:48 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahoj,tak dneska mi dorazil výfuk na probe 2.5 GT,od magnaflow,takže tento týden budu dělat montaž,tak se hned pochlubým s výslekem a zvukovým projevem.
Pokud mohu doporučit tak,pokud výfuk na probe tak kvalitnější,žadný levný wm sport,apod,kde je používaná potravinářská ocel a ne automobilová,která je odolnějsí vůči teplotám a korozi.

Zde jeLove :http://www.amazon.com/Magnaflow-14827-Polished-Stainless-Muffler/dp/B000CCDO1I
Jinak výfuk má evroupskou homologaci,která mi dorazila jak v písemné formě tak s označením na výfuku,takže na stk apod,není žadný problém.

Zatím se mějte pekně.RollEyes
Tomio007 Offline
#2 Vloženo : pondělí 15. února 2016 13:44:54 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Už nevím jak to mám vysvětlit,to že má výfuk TÜV homologaci pro evropský provoz,neznamená, že je legální v Česku. Bohužel pro Česko musíš mít 8SD atest,s TÜV ti to nikdo nezapíše do TP.
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Vassi Offline
#3 Vloženo : pondělí 15. února 2016 13:59:09 (UTC)

Mě bylo řečeno českou firmou která dodává díly z usa a japonska,žě to VTP se nic zapisovat nemusí,jelikož to má na výfuku vyražené výrobní číslo pro ktere je udělěno E4-což je homologace pro evropu..+k tomu 3x dokumentace potvrzená ministerstvem dopravy.+razítko.Výfuk nemá označení TUV apod přímo E4 s číslama plus Certifikace pro provoz.
Stejnou homolgaci obsahuji denni svicení apod pro provoz v cř,co se montuji v autorozovanejch servisech.

Tak teď babo raďMellow
Vassi Offline
#4 Vloženo : pondělí 15. února 2016 14:13:25 (UTC)

E - Homologace
Číslo - Země která to SCHVÁLILA a je uplně jedno kde se to bude používat

toto jsem vyhledal na diskuzích ohledně E homologací.Blink

homologační značky:

E1 SRN, E2 Francie, E3 Itálie, E4 Nizozemsko,E5 Švédsko, E6 Belgie, E7 Maďarsko, E8 Česká republika, E9 Španělsko, E10 Jugoslávie, E11 Anglie, E12 Rakousko, E13 Lucembursko, E14 Švýcarsko, E15 býv.NDR, E16 Norsko, E17 Finsko, E18 Dánsko, E19 Rumunsko, E20 Polsko, E21 Portugalsko, E27 Slovensko.

E13 Lucembursko a je li členen EU tak touto svoji značkou potvrzuje,že je tento výrobek dle evropských norem platných pro celou EU.

zdroj internet smajl 10

Doplnění:
1 pro Německo, 2 pro Francii, 3 pro Itálii, 4 pro Nizozemsko, 5 pro Švédsko, 6 pro Belgii, 7 pro Maďarsko, 8 pro Českou republiku, 9 pro Španělsko, 10 pro Srbsko a Černou Horu, 11 pro Spojené království, 12 pro Rakousko, 13 pro Lucembursko, 14 pro Švýcarsko, 15 (neobsazeno), 16 pro Norsko,17 pro Finsko, 18 pro Dánsko, 19 pro Rumunsko, 20 pro Polsko, 21 pro Portugalsko, 22 pro Ruskou federaci, 23 pro Řecko, 24 pro Irsko, 25 pro Chorvatsko, 26 pro Slovinsko, 27 pro Slovensko, 28 pro Bělorusko, 29 pro Estonsko, 30 (neobsazeno), 31 pro Bosnu a Hercegovinu, 32 pro Lotyšsko, 33 (neobsazeno), 34 pro Bulharsko, 35 (neobsazeno), 36 pro Litvu, 37 pro Turecko, 38 (neobsazeno), 39
pro Ázerbájdžán, 40 pro dřívější Jugoslávskou republiku Makedonii, 41 (neobsazeno), 42 pro Evropskou Unii (homologace udělují její členské státy a užívají své příslušné EHK symboly), 43 pro Japonsko, 44
(neobsazeno), 45 pro Austrálii, 46 pro Ukrajinu, 47 pro Jižní Afriku, 48 pro Nový Zeeland, 49 pro Kypr, 50 pro Maltu, 51 pro Republiku Korea, 52 pro Malajsii a 53 pro Thajsko.
Dalším státům se přidělí následující čísla chronologicky v pořadí, ve kterém budou ratifikovat nebo přistupovat k Dohodě o přijetí jednotných technických pravidel pro kolová vozidla, zařízení a části, které se mohou montovat a/nebo užívat na kolových vozidlech a o podmínkách pro vzájemné uznávání homologací, udělených na základě těchto pravidel a takto přidělená čísla sdělí generální tajemník Organizace spojených národů smluvním stranám Dohody
Tomio007 Offline
#5 Vloženo : pondělí 15. února 2016 14:39:01 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Je to na nic ty homologace,E uznávají,ale TÜV ne,přitom je to taky evropská homologace. Pak člověk nemůže zapsat podvozek,protože tady prostě TÜV neuznají a chtějí 8SD,které už se skoro nikde nevyskytuje
Ford PROBE 2.5 V6-modrásek
Tomio007 vs Probe 1:0 :D
Vassi Offline
#6 Vloženo : pondělí 15. února 2016 14:48:51 (UTC)

Je pravda,že soznačením E+čislo,tak to je v klidu,ale mám teď objednaný podvozek na probe komplet a ma jenom TUV,což,vím že je k hovnu.Ale tak snad se na STK nebude hrabat ve fungl novém podvozku.

Každopadně s tím výfuk podám ještě 100%informaci ve středu zajdu na STK s papírama apod a řeknou,ale to co jsem spal ohledně toho E4 na výfuku tak,různá fora od motorek po auta,všude písou jak máš E na výrobku s číslem jsi krytej v zemích EU.od světel,tažný,kola,pneu atd.

Každopádně děkuju za reakci.a jestli tě mužů požádat o radu psal jsem dnes o radu na foru v poruchách ohledně probe. http://probeclub.cz/foru...-jak-snizit-otacky.aspx

Děkuju
Vassi Offline
#7 Vloženo : neděle 21. února 2016 10:35:17 (UTC)

Tak,vyfuk je na aute,na stk bez problemu s homologaci a zapisovat se do vtp nemusi,a zvuk je krasny.

Zatim se mejte ahooj
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.