logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Podzimní téma
jubileus Offline
#1 Vloženo : pondělí 19. října 2015 16:45:40 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Takže CHLAPI si nalejte v předstihu zimní směs abyste nemuseli řešit, to, co já každoročně zaskočený,"že butylku s vodou roztrhne mráz. Pak Vás to nepřekvapí.
Mé dilema. Když jsem teď přezouval, tak jsem zjistil, že , když je kolo venku, tak kotouč brzdy vakloval bez přišroubování, jak patří.a to mě nasraLO. Protože to má asi držet pří sobě-nebo co. Lítám rýchle a mám už trochu strach, co mi ti kokoti zase posrali. Říkal jsem mamině, že to auto je prostě jiný. A měl jsem nakonec "zase" - jako vždy pravdu.
Takže, když Vám nějaký K.....t něco opraví, tak si pokud možno zjistěte,jestli Vám něco neubylo z toho co už bylo ""opravený"" a nebo alespoŃ " NEPOSRANY"

Ale jinak dobrý-dovedu zkontrolovat-----Ale bomba na závěr --máte shnilý prahy. A za ten prah jsem zvedal probíka na dovolené, když měl píchlý kolo-letos o prázdninách.A byl úplně dobrý a auto zvednul.

Hnupi to pomačkali( mě hrozně nasrali) a stejně na zvedák zase pojedu za nima.

PROBÍK je OK ale .................Cool
jubileus Offline
#2 Vloženo : pondělí 19. října 2015 17:05:34 (UTC)

Myslíte, že je nutný mít náboj kola sešroubovaný s brzdovým kotoučem???????????
tj aBY PŘI OŠROUBOVÁNÍ KOLA "neplandal , jenom tak do boku , než to zase s novým kolem přitáhne vše dohromady?? dík WPConfused po opravě jsem byl z toho paf rvalo to volan z ruky a při brzdění to " kopalo" ------------- jsem rád , že jsem to konečně odhalil. Snad to někomu pomůže. čauCool
jubileus Offline
#3 Vloženo : pondělí 19. října 2015 17:25:07 (UTC)

Asi by to samozřejmě mělo být "spolu" ale může to povoovat kolo víc, než je nutné-myslím si.Prostě to má tam být přitažený.Nasrali mě. Vytahovák a pak šroub, co tam patří.Snad.

Ale to nějak dám----------přijeďte do BRNA na Judas Pr....
A to konečně šlape dědkovi, co si dovede do auta nadrátovat kW1000 ale už je tam nějak nepotřebuje. ---cudák baterka-------Cool Glare Drool BigGrin
jubileus Offline
#4 Vloženo : pondělí 19. října 2015 17:33:46 (UTC)

NO ať nám ta"PRDÍTKA STÁLE FUNGUJÍ --prostě, kdo to chce , ať to dělááááááááááá

tak ahoj, dneska jsem radosten - ať ta auta stále "žíjí". Kolik nás vůbec je????
DannyW Offline
#5 Vloženo : pondělí 19. října 2015 22:45:27 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Já mám ty kotouče po sundání kola taky volný. V kotouči sice je otvor pro šroubek ale v náboji tuším není, takže jak by jsi ho chtěl přišroubovat? Stejně jakékoliv kolo, které bys tam dal se ti opírá o kotouč a ten zase o náboj, takže když ho dotáhneš, tak si to pěkně sedne a kotouč neplandá. Jestli ti to při brždění kopalo anebo trhalo na stranu, tak to bylo asi spíš vadným kotoučem nebo deskama.
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
jubileus Offline
#6 Vloženo : úterý 20. října 2015 10:55:58 (UTC)

No správně jsou tam dva šrouby se zapuštěnou hlavou a dírka. Ty dva šrouby nešly asi při výměně kotoučů povolit, tak mi je odvrtali.Ještě je tam po vrtáku ďolík. To , že tam už nejsou jsem zjistil až při výměně kol(dřív nebyl důvod)-zapuštěné hlavy tam před tím byly. Je divné, že se zimními koly se to chová lepší-vím, jsou měkčí ale už to nekope do brzdy a taky to není ve volantu tak citlivý. Myslím si taky, že tam ty šrouby musí být aby se záběrem a bržděním nepovolovaly šrouby od kol.Nějaká minimální vůle tam je.
Byl jsem sprostý, protože mě to dožralo,stejně se to musí dát , jak to patří. Tak sorry za ty zbytečný sprostý slova.Cool
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.