logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
dokoncenie motora
vladoprobe89 Offline
#1 Vloženo : pátek 13. března 2015 13:37:14 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Ahojte probaci, dokoncievam motor, ale stale je nieco nie tak ako ma byt. motor najprv nesiel chytit, lebo som stare kable a sviecky. Vymenil som aj kable aj sviecky za nove a motor ide, ale len ked mam vahy vzduchu odpojene. Ked su zapojene nechce auto chytit a pred tym ako mi odpalilo motor prvy, tak fungovali pekne.... je mozne, ze ked mi zadrie motor, odpali mi aj vahy?? alebo co by tam mohlo byt? A taktiez mi v oleji kusok citit benzin. neviem si dat rady uz :(
white power Offline
#2 Vloženo : pátek 13. března 2015 15:30:09 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Že je cítit benzín v oleji bude těma pokusama kdy ti auto nechtělo startovat, po pár jízdách by se měl benzín odpařit a neměl by být cítit.
Po zadření motoru není žádnej rozumnej důvod proč by se měla odpálit váha vzduchu, ale tím že zkusíš jinou nic nezkazíš.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
1 user thanked white power for this useful post.
vladoprobe89 Offline
#3 Vloženo : pátek 13. března 2015 15:50:34 (UTC)

no to dufam aj ja, ze to bude len nespaleny benzin, z tych pokusov a ked mi auto nastartuje a zapojim vahy tak vybehnu otacky same od seba a ked odpojim, tak mi zase pekne klesnu na volnobeh.. a problem je ten, ze nemam ktore skusit :D ide ma porazit a zase nejake kupovat, ked mozno su tieto dobre, len tam je nieco ine, to by ma trafil slak asi :D
vladoprobe89 Offline
#4 Vloženo : pátek 5. června 2015 12:53:08 (UTC)

No spravil som nejakých 300km na probečku, ale stále mi tam v oleji cítiť benzín. Vôbec netuším, čím to môže byť. Dosť sa bojím, aby mi niečo kôli tomu neodišlo. A taktiež za studena má stále problém chytiť a keď je zohriaty, tak chytá hneď. Nemôže to byť tým, že zostáva v motore veľa benzínu a preto má problém chytiť? Pretože aj keď za studena horko ťažko chyti, tak ho dusí a zhasne,ale keď ho podržím pol minútky na nejakých 2000 otáčkach, tak si potom na volnobehu už pekne drží otáčky. A taktiež aj z výfuku ten benzín cítiť (podobne ako na starých škodovkách :) ). čo by s tým mohlo byť? Vopred dík za odpoveď.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.