Ták probáci... jednal jsem s letištěm v Částkovicích a byla by možnost pronájmu... cena za samotné letiště cca 4000,- , pokud bychom to chtěli i s elektřinou tak 6000,-
Toť otázka - jdeme do toho? Pokud se tady většina z těch co se účastní pravidelně přiklonila k tomuto letišti tak bych to domluvil. Termín jsem mu navrhoval toho 18. popř. 25.7. , takže termíny ještě ověří.
S cenou by podle mě problém nebyl. Pokud se 20 lidí složí po 300 Kč tak to v pohodě utáhneme... (pokud bychom to brali i s el. tak bychom se mohli složit o něco málo víc aby bylo i na poháry za sprinty)
Já jsem pro ty Částkovice. Povrch je tam rozhodně lepší. V uplynulých letech tam měl srazy Ford Club a podle ohlasů byli spokojeni.
- V souvislosti s tím mě napadla ještě jedna věc. Vzhledem k tomu, že nás tam většinou není moc, tak bych klidně na sraz přizval i sesterské vozy MX-6. Věřím že to bude taky dobrá parta lidí a pokud by se chtěli zůčastnit, tak by to mohlo být zajimavé zpestření a porovnání vozů.
Je to jen nápad, tak se vyjádřete... a pokud většina nebude proti, tak by se to dalo zrealizovat
P.S.- letiště v Částkovicích je jen 40km od kempu Malý Jordán, takže kemp by mohl zůstat jako loni ;)